Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kielikahvilassa poristaan eri kielillä Huhtasuon lähikirjastossa perjantaina 16.6.

Kielikahvilassa poristaan eri kielillä Huhtasuon lähikirjastossa perjantaina 16.6.

Tule tutustumaan eri kieliin ja keskustelemaan lempikirjoistasi Huhtasuon lähikirjastoon perjantaina 16.6. kello 13.00–15.00. Tutustua voi myös kirjaston vieraskielisten lehtien valikoimaan. Kielikahvilassa viritellään keskustelua kahvi- tai teekupposen äärellä eri kielillä. Kielikahvilan ideana on harjoittaa kielitaitoa keskustelun kautta äidinkielenään kieltä puhuvien ja kieltä opettelevien kesken. Kielikahvilassa voi myös tutustua ihan uusiin kieliin ja harjoitella vaikka tervehtimistä eri kielillä.

Kielikahviloita on järjestetty kirjastoissa, kahviloissa ja yliopistokampuksilla ympäri Suomea ja Jyväskylässä muun muassa Monikulttuurikeskus Gloriassa. Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n Yhdessä enemmän -hanke on levittänyt kielikahvilatoimintaa Jyväskylässä eri asuinalueille, muun muassa Huhtasuolle, Keltinmäkeen ja Kuokkalaan.

Kielikahvilassa on maksuton tee- ja kahvitarjoilu. Olet lämipimästi tervetullut!

Come and enjoy a cup of coffee while chatting about your favourite books. Introducing library facilities of reading newspapers in different languages. Free coffee and tea. You are warmly welcome!

Lisätietoja:
Huhtasuon lähikirjasto, p. 014 266 4133, kirjasto.huhtasuo[at]jkl.fi

14.6.2017Anni Salonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje