Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin sivistyslautakunnan päätöksiä 14.6. pidetystä kokouksesta

Jyväskylän kaupungin sivistyslautakunnan päätöksiä 14.6. pidetystä kokouksesta

Sivistyslautakunta piti toimikautensa ensimmäisen kokouksen, jossa päätettiin syksyn kokousajat, nuorisovaltuuston edustajan läsnäolo- ja puheoikeudesta sekä sivistyslautakunnan nimeämät yksilöasiainjaoston edustajat sivistyksen toimialaa koskevien asioiden käsittelyyn.

Sivistyslautakunnan kokoukset syyskaudella 2017

Sivistyslautakunta päätti, että syyskaudella 2017 kokoukset pidetään keskiviikkoina 23.8., 20.9., 25.10., 22.11. ja 13.12. kello 16.30 alkaen. Ylimääräisiä kokouksia tai iltakouluja voidaan pitää tarvittaessa puheenjohtajan kutsusta. Lisäksi päätettiin järjestää talousarvioiltakoulu 6.9. kello 16.30.

Nuorisovaltuuston edustajalle läsnäolo- ja puheoikeus

Sivistyslautakunta päätti, että nuorisovaltuuston edustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus sivistyslautakunnan kokouksissa ja iltakouluissa valtuustokauden loppuun 31.5.2021 saakka, lukuun ottamatta asioiden käsittelyä, jotka sisältävät salassa pidettäviä asioita. Lautakunta pyytää nuorisovaltuustoa nimeämään edustajan ja sekä varajäsenen sivistyslautakuntaan. Heidän tulee olla vähintään 15 vuotta täyttäneitä.

Sivistyslautakunta valitsi omalta osaltaan yksilöasiainjaoston jäsenet ja varajäsenet

Hallintosäännön mukaan Jyväskylän kaupungin perusturvalautakunnan ja sivistyslautakunnan alaisena toimii yksilöasiainjaosto. Jaostossa on perusturvalautakunnan nimeämänä viisi jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä, kun käsitellään sivistyksen toimialan asioita, kokoukseen kutsutaan lisäksi kolme sivistyslautakunnan nimeämää jäsentä tai heidän henkilökohtaiset varajäsenensä.

Sivistyslautakunta nimesi yksilöasiainjaostoon kutsuttavat jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenet: Tommi Tienhaara, varajäsen Nico Holmberg, Juha Paananen, varajäsen Jasmine Saloranta, Miika Hämynen, varajäsen Satu Eskelinen.

Yksilöasiainjaosto toimii sosiaalihuoltolaissa tarkoitettuna toimielimenä, joka käyttää puhevaltaa sosiaalihuollon yksilöllistä toimeenpanoa koskevissa asioissa, on tartuntatautilain mukainen toimielin, toimii monijäsenisenä toimielimenä perusopetuslaissa määriteltyjen toimielimen käsittelyä vaativien kurinpidollisten toimien osalta sekä varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelujen yksilöllistä toimeenpanoa koskevissa asioissa ja muissa yksilökohtaisissa asioissa, ellei muuta säädetä. Lisäksi yksilöasianjaostolle osoitetaan mahdolliset oikaisuvaatimukset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelin myöntämispäätöksistä.

Kokouksen esityslista ja liitteet

Kokouksen esityslista ja liitteet on luettavissa tästä linkistä: http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epj_asil_tweb.htm?+bid=4872 Materiaali on PDF-tiedostomuodossa.

Hyväksytty pöytäkirja tulee yleisesti nähtäville torstaina 22.6.2017 internetiin osoitteeseen: http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/pk_tek_tweb.htm.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki,
- sivistyslautakunnan puheenjohtaja Irina Tuokko, p. 044 979 1901
- sivistyspalvelujen toimialajohtaja Eino Leisimo p. 014 266 4033

14.6.2017Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje