Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Halssilan, Huhtasuon, Keljonkankaan ja Vesangan lähikirjastot sekä Lohikosken pienkirjasto suljettuina 26.6.–30.7.

Halssilan, Huhtasuon, Keljonkankaan ja Vesangan lähikirjastot sekä Lohikosken pienkirjasto suljettuina 26.6.–30.7.

Kesä tuo muutoksia muutamien Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteiden aukioloaikoihin. Halssilan, Huhtasuon, Keljonkankaan ja Vesangan lähikirjastot sekä Lohikosken pienikirjasto ovat suljettuina 26.6.–30.7.

Sulkuaikana kirjastojen palautusluukut ovat kiinni, mutta palautuksia voi jättää muihin kaupunginkirjaston avoinna oleviin toimipisteisiin.

Juhannus tuo muutoksia kirjastojen aukioloaikoihin

Juhannus tuo muutoksia kaupunginkirjaston kaikkien toimipisteiden aukioloaikoihin. Kirjastot sulkeutuvat juhannuksen aatonaattona torstaina 22.6. normaalia aikaisemmin. Kirjastoautot eivät aja reittejään torstaina.

Juhannusaattona ja juhannuspäivänä 23.–24.6. kirjastot ovat kiinni. Omatoimikirjastot ovat kuitenkin toiminnassa. Kirjastojen aukioloajat voi tarkastaa osoitteesta www.jyvaskyla.fi/kirjasto/aukiolo.

Lisätietoja:
Seija Laitinen-Kuisma, kirjastotoimenjohtaja, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4093

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.jyvaskyla.fi/kirjasto/omatoimikirjastot
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto

21.6.2017Anni Salonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje