Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän seudun uusi ulkoilukartta on ilmestynyt

Jyväskylän seudun uusi ulkoilukartta on ilmestynyt

Jyväskylän seudun uudistunut ulkoilukartta 2017 on ilmestynyt. Kartan tietoja on päivitetty yhteistyössä Jyväskylän kaupungin sekä Laukaan, Muuramen ja Toivakan kuntien liikuntatoimien kanssa.

Ulkoilukartan teematiedot sisältävät niin kesä- kuin talviliikuntaankin liittyvät reitit välimatkoineen, liikuntapaikat, näköalapaikat, luontopolut, laavut, nuotiopaikat ynnä muuta kiinnostavaa kaiken ikäisille liikkujille.

Pohjakarttana on käytetty maanmittauslaitoksen vaalennettua maastokarttaa. Kartan etupuoli on mittakaavassa 1:30 000 ja siinä näkyvät Jyväskylän ja Muuramen ulkoilukohteet helppolukuisesti.

Ulkoilukartan kääntöpuolella näkyy Jyväskylän seutu laajemmin mittakaavassa 1:80 000. Yhdellä silmäyksellä näet seudun ulkoilumahdollisuudet. Lähde liikkumaan ja retkeilemään!

Ulkoilukartan hinta on 5 euroa ja sen myyntipaikat ovat Palvelupiste Hannikainen, Hannikaisenkatu 17 (tilausmyynti), Jyväskylä-Info, Asemakatu 7 sekä Suomalainen kirjakauppa, Kauppakatu 33.

Ajantasainen teematieto löytyy Jyväskylän kaupungin internet-karttapalvelusta osoitteesta https://kartta.jkl.fi/IMS/?layers=Taustakartta&lon=Ulkoilukartta&cp=6903268,484888&z=8.


Lisätietoja: Janne Hartman, p. 014 266 5075, janne.hartman[at]jkl.fi

21.6.2017Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje