Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Rajakadulla ja Puistokadulla tehdään juhannuksen jälkeen jyrsintä- ja päällystystöitä

Jyväskylän Rajakadulla ja Puistokadulla tehdään juhannuksen jälkeen jyrsintä- ja päällystystöitä

Vanhan päällysteen jyrsintätyöt alkavat tiistaina 27.6. kello 19.00 Rajakadulla, josta jyrsin jatkaa Puistokadulle.

Rajakadun ja Puistokadun päällystystyöt ajoittuvat arviolta 3.7. alkavalle viikolle. Töiden arvioitu kokonaiskesto on 2–3 viikkoa juhannuksesta alkaen, mutta säävarauksella, koska liikennevalosilmukoiden korjaus ja päällystystyöt eivät sateella onnistu.

Jyrsintä- ja päällystystyöt tehdään pääosin ilta- ja yötöinä kello 19.00–07.00. Liikennevalosilmukoiden korjauksia tehdään myös päivisin, joten työmaa-alueella liikuttaessa on syytä olla erityisen valppaana vuorokaudenajasta riippumatta.

Työmaa-alueella on liikenteenohjaus, ja liikenne ohjataan yhtä kaistaa pitkin työkohteen ohi. Työmaa-alueella ajamista kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää ja käyttää kulkemiseen vaihtoehtoisia reittejä.

Kadunvarsipysäköinti on työmaa-alueella jyrsintä- ja päällystystyön aikana kokonaan kiellettyä. Pysäköintiä ohjaavat liikennemerkit on alueella työn ajaksi huputettu ja pysäköintikiellosta tiedotetaan myös erillisissä työmaakylteissä.

Jyväskylän kaupungin päällystystöiden teettämisestä vastaa liikenne- ja viheralueiden vastuualue. Päällystystöihin liittyvän urakoinnin hoitaa Lemminkäinen Infra Oy.

Työkohteet kartalla


Lisätietoja: työmaapäällikkö Risto Jylhä Lemminkäinen Infra Oy. p. 050-4136505, risto.jylha[at]lemminkainen.com

22.6.2017Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje