Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Grafiikan kesäkursseja elokuun alussa Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamossa Jyväskylässä

Grafiikan kesäkursseja elokuun alussa Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamossa Jyväskylässä

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo järjestää kaksi kahden päivän grafiikkakurssia elokuun alussa. Silkkipainoon tutustutaan ma 1.8 ja ti 2-8. ja syväpainoon ke 3.8. ja to 4.8. Opetus tapahtuu päivittäin klo 10-16.

Kummankin kurssin hinta on 40 €, joka sisältää kaikki työskentelyssä tarvittavat materiaalit. Voit siis osallistua vain toiseen tai vaikkapa molempiin. Kurssit soveltuvat sekä vasta-alkajille että pidemmälle ehtineille harrastajille. Opettajana toimii taidegraafikko Rita Vargas ja opetuskielenä ovat suomi ja englanti.

Kurssitiedustelut puh. 050 3118 901 (Galleria Ratamo). Sitovat ilmoittautumiset kursseille 24.7. mennessä sähköpostilla ratamo(at)jkl.fi. Osallistujat valitaan lmoittautumisjärjestyksessä.

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo
Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä
ratamo(at)jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/ratamo

22.6.2017Jukka Partanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje