Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Luontoretki Korpilahden Vaarunvuorelle 26.8.2017

Sata tarinaa Vaarunvuoresta

Luontoretki Korpilahden Vaarunvuorelle lauantaina 26.8.2017 klo 10-15

Vaarunvuoren luontoretki

Oletko koskaan huomannut metsässä kasvavaa korallia? Voiko kivelläkin olla turkki? Entä mikä on pahka, ja miltä näyttää perinnemaisema?

Jyväskylän kaupunki järjestää yhteistyössä Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistyksen ja Sammaltajat-ryhmän kanssa luontoretken Vaaruvuoren alueelle, Suomen luonnon päivänä 26.8.2017. Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyllä päiväretkellä on mahdollisuus tutustua Vaarunvuorten alueen monipuoliseen luontoon, metsien ja soiden lajirikkaudesta luontotyyppien kirjoon. Oppaina luontoretkellä toimivat jyväskyläläiset luontoharrastajat Jyväskylän seudun luonnosuojeluyhdistyksestä ja Sammaltajat-ryhmästä. Retki on kyydityksineen ilmainen ja avoin kaikille. Paikkoja on rajoitetusti.

Lue lisää retkestä ja ilmoittaudu mukaan:
www.jyvaskyla.fi/ulos/vaarunvuori-260817

Retki on osa Jyväskylän kaupungin AVOin Kaupunkiympäristö -toimintaa, jossa halutaan luoda kokeilujen ja kehittämistoimien kautta uusia arkkitehtuurin, viherrakenteiden ja osallisuuden yhdistäviä toimintatapoja. Tavoitteena on tehdä yhdessä asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa jyväskyläläistä kaupunkia, jossa yhdistyvät vetovoimainen ja kestävä rakentaminen sekä viihtyisä ympäristö.


Lisätiedot:
- ympäristönsuojelusuunnittelija Katriina Peltonen, katriina.peltonen@jkl.fi, p. 014 266 5176
- kaavoitusbiologi Anne Laita, anne.laita@jkl.fi, p. 014 266 5032

27.6.2017Ilona Hokkanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje