Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lounalaulut ja Puistotanssit lapsille ja lapsenmielisille Jyväskylän Lounaispuistossa 18.7.

Lounalaulut ja Puistotanssit lapsille ja lapsenmielisille Jyväskylän Lounaispuistossa 18.7.

Yhdistetyssä yhteislaulutilaisuudessa ja tanssi-illassa lauletaan tiistaina 18.7. klo 18 ikivihreitä lastenlauluja sekä nähdään nykytanssia. Koko perheelle sopivasta ohjelmasta vastaavat Tanssiryhmä Off/Balance ja Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis.

Off/Balancen Hutiklubi yhdistää ensimmäisenä maailmassa nykytanssin ja interaktiivisen teatteri-improvisaation. Hulvaton esitys koostuu lyhyistä tanssikohtauksista, jotka toteutetaan pyytämällä yleisöä määrittämään aihepiirejä, esitystyyliä ja liikelaatuja. Näin katsojat pääsevät vaikuttamaan improvisaatioesityksen toteutukseen ja kulkuun.

Entä kuinka käy Mikki Hiireltä merenkulku tai Teddykarhuilta huviretki? Kuka asuu Vaahteramäellä tai Kumputiellä? Iki-ihanat lastenlaulut ja -leikit ovat ilahduttaneet sukupolvesta toiseen, sillä kyseessä on laulut, joita mummot ja vaarit ovat laulaneet – jo lapsina. Ikivihreitä lastenlauluja laulattaa Loiskis-orkesteri.

Tilaisuuteen on vapaa ja esteetön pääsy. Tilaisuuden järjestää Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut.

Lounalaulut ja Puistotanssit 2017:

Ti 18.7. klo 18 Koko perheen Lounalaulut ja Puistotanssit: Loiskis ja Off/Balance
Ti 25.7. klo 18 Lounalaulut ja Puistotanssit: Ilta irlantilaisittain
Ti 1.8. klo 18 Puistotanssit: Shindo - Helena Ratinen
Ti 8.8. klo 18 Lounalaulut: Energia-yhtye
Ti 22.8. klo 18 Lounalaulut: Energia-yhtye

Lisätietoja:
Milka Uusitalo, kulttuurituottaja-harjoittelija, Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut, p. 014 266 1954, milka.uusitalo@jkl.fi
visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa

11.7.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje