Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Suomen käsityön museon kesän perjantaipajoissa pientä askartelua koko perheelle

Kesän perjantaipajoissa pientä askartelua koko perheelle

Suomen käsityön museo järjestää kesällä non-stop -perjantaipajoja vaihtuvilla teemoilla. Ensimmäisessä pajassa perjantaina 7.7. tehdään tekstiilikoruja klo 14–17.

Pajassa valmistetaan rintakoruja kahdella eri tapaa. Upeita ruusukkeita saa muunneltua loputtomasti valitsemalla juuri oman näköisensä kankaan. Pulleita ruusukkeita tehdään yhdistämällä pahvia, huopaa ja matonkudetta. Kaunis kangastilkku, muutama ommel, vähän liimaa ja nappi, niin syntyy kevyempi ja kesäisempi rintakorukukka. Tule ja tee oma fantasiaruusukkeesi! Pajassa sinua avustaa ohjaaja Päivi Turkia.

Alle 10-vuotiaita lapsia suositellaan tulevan pajaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Pajassa materiaalimaksu 3€/tekstiilikoru.

Museo haluaa tarjota lomalaisille toimintaa myös kesällä. Perjantain normaalin ilmaisen sisäänpääsyn kruunaavatkin kesäloman ajan koko perheen non-stop -pajat vaihtuvilla teemoilla. Pajoissa on sopivaa tekemistä myös perheen nuoremmillekin, mutta vanhempien avustamina.

Perjantaipajat vaihtuvilla teemoilla vielä:
14.7. klo 14–17 hyönteishotelli
21.7. klo 14–17 kehräys ja karstaus
28.7. klo 14–17 perinnelelu narri
4.8. klo 14–17 punottu nauha/avaimenperä

Lisätietoja: museolehtori Raija Manninen, p. 040 502 2887, etunimi.sukunimi@jkl.fi

29.6.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje