Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Voionmaankadun liikennöinti on 3.–7.7. yöaikaan katkolla vesihuoltotöiden vuoksi

Voionmaankadun liikennöinti on 3.–7.7. yöaikaan katkolla vesihuoltotöiden vuoksi

Jyväskylän keskustan Voionmaankadun ja Keskikadun risteyksessä tehdään maanantaista 3.7. alkaen noin viikon verran jätevesiviemärin ja vesijohdon saneeraustöitä. Niistä aiheutuu alueelle väliaikaisia liikenne- ja pysäkkijärjestelyjä, kun Voionmaankatu suljetaan liikenteeltä Keskikadun ja Ahdinkatu väliseltä osuudelta.

Työt käynnistyvät maanantai-iltana 3.7. ja päättyvät arviolta perjantaina 7.7. Töitä tehdään ilta- ja yöaikaan päivittäin kello 22.00–5.00. Päiväsaikaan liikenne Voionmaankadulla pääsee kulkemaan normaalisti ajosiltoja pitkin.


Joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyt

Työmaan takia Voionmaankadulta joudutaan poistamaan klo 22:n ja 5:n väliseksi ajaksi kaksi joukkoliikenteen pysäkkiä, Cygnaeuksen koulu 1 ja Cygnaeuksen koulu 2. Lähimmät korvaavat pysäkit ovat sulkuaikana Voionmaankadun varrella Laajavuoren suuntaan sijaitsevat Syrjälä 1 ja Syrjälä 2 –pysäkit sekä keskustan suuntaan Pitkäkatu 1 ja Pitkäkatu 2 -pysäkit. Sulkuajoiksi käytöstä tilapäisesti pois jääville pysäkeille viedään poikkeusjärjestelyistä kertovat tiedotteet.

Lisäksi Voionmaankatua normaalisti ajavat linja-autot joutuvat kiertämään sulkuaikana työmaa-alueen reittiä Ahdinkatu–Välikatu–Keskikatu. Päiväsaikaan aamuviidestä iltakymmeneen Voionmaankadulla ovat käytössä linjojen normaalit pysäkit ja linja-autot ajavat kadulla normaaleja reittejään.


Kulku kiinteistöille

Sulkuaikana kello 22.00–5.00 Voionmaankadun suljettavalle alueelle sijoittuville kiinteistöille pääsee ajamaan Voionmaankatua pitkin keskustan suunnasta. Päiväsaikaan Voionmaankadun kiinteistöille pääsee ajamaan normaaliin tapaan.


Kartta työmaa-alueesta ja yöaikojen poikkeusjärjestelyistä


Lisätiedot: liikenteenohjausinsinööri Janne Hölttä, p. 014 266 5122, janne.holtta[at]jkl.fi

30.6.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje