Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Call Out Jyväskylä -katutanssibileet Jyväskylän Veturitalleilla perjantaina 7.7.

Call Out Jyväskylä -katutanssibileet Jyväskylän Veturitalleilla perjantaina 7.7.

Perjantaina 7.7. järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla Call Out Jyväskylä-bileet, jossa esiintyvät katutanssija Maria Huotari ja DJ Söde. Vuodesta 2008 katutanssilajeja harrastanut Maria Huotari ohjaa katutanssijoita ja katutanssista kiinnostuneita hip hopin jamikulttuurin maailmaan klo 17 ja klo 18 alkavien työpajojensa kautta. Marialla on vankka kokemus useista tyyleistä kuten waacking, hip hop, house, locking, popping, newstylehustle ja krumpin.

Liikenneturvan #rohkee-kampanjapiste Veturitalleilla

Tapahtumapäivänä Veturitalleilla voi ottaa osaa myös Liikenneturvan #rohkee-kampanjaan klo 14 - 16:30, jonka tarkoitus on saada nuoret ajattelemaan omaa suhtautumistaan rattijuopumukseen sekä miettimään, miten he toimisivat tilanteessa, jossa kaveri meinaa lähteä kännissä rattiin tai mopoilemaan. Kampanjaan osallistuneille luvassa pinkit aurinkolasit.

Sunnuntaina 9.7. Payback Afterparty

Sunnuntaina 9.7. Payback Afterparty -tapahtuman Kehotietoisuutta katutanssijoille –työpajassa klo 12 keskitytään kehosta lähtevän rytmiikan, liikkeen ja hengityksen vaikutukseen tanssiessa. Ohjaajana toimii tanssi- ja liiketerapian menetelmien ohjaaja sekä pitkän taustan katutanssija Johanna Hurme. Työpajassa liikkeen lisäksi päästään myös maalaamaan ja piirtämään.

Klo 14 nähdään vasta valmistunut Suomi Radalla / Just Can’t Stop -dokumenttielokuva, joka on tarina suomalaisen katutaide- ja graffitikulttuurin kehityksestä kaduilta galleriaan. Elokuva esittelee tekijöiden ideologiaa, erilaisia näkemyksiä ja kohtaloita muuttuvassa yhteiskunnassa. Dokumentin ohjaaja Jay Kowski on tavattavissa elokuvan katselun jälkeen. Elokuvan jälkeen klo 15:30 alkaen Veturitallien hip hop –kirjaston perinteiset sunnuntaijamit.

Lisätiedot:

Johanna Hurme
Veturitallit Jyväskylä / Kulttuurikahvila Kisko
tuotantokoordinaattori
050 361 2052

4.7.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje