Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Design Cube tuo Jyväskylän Yläkaupungille designia ja tapahtumia

Design Cube tuo Jyväskylän Yläkaupungille designia ja tapahtumia

Heinäkuussa Jyväskylän Yläkaupungilla tapahtuu, kun Design Cube eli suomalaisen muotoilun lasikontti pop-up-myymälä nousee sinne ensimmäistä kertaa. Design Cube rakentuu Jyväskylän katukuvassa jo tutuksi tulleeseen lasiseen konttiin. Sen voi löytää 13.–30.7.2017 pihakadulta osoitteesta Kauppakatu 13.

Design Cuben tavoitteena on elävöittää Jyväskylän Yläkaupunkia ja nostaa esiin suomalaisia design-yrityksiä. Design Cuben valikoimasta löytyy tuotteita niin miehille kuin naisillekin, ja valikoima koostuu merkeistä, joista suurinta osaa ei Jyväskylästä muualta saa.

– Halusimme tuoda Jyväskylän Yläkaupungille jotakin uutta. Design Cubessa on mukana viisi kotimaista yritystä ympäri Suomen, ja valikoimastamme löytyy tuotteita puisista koruista ja puhelimenkuorista postikortteihin ja julisteisiin, kertoo Ella Hurskainen, Design Cuben markkinointipäällikkö.

Design Cuben ideana on pop-up-kaupan lisäksi tuoda rentoja tapahtumia ja iloista meininkiä Jyväskylän Yläkaupungille. Cubella tullaan näkemään joka viikonloppu live-musiikkia tai muuta kaupunkikulttuuria.

– Jyväskylän Yläkaupunkia kehitetään koko ajan aktiivisempaan suuntaan, ja uudet ideat ovat aina tervetulleita. Design Cube tuo Yläkaupungille varmasti toivottua tapahtuma- ja tuotetarjontaa, kommentoi Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämishankkeen projektipäällikkö Pirkko Flinkman.

Design Cuben järjestävät kolme Tiimiakatemian opiskelijaa, jotka ovat myös kahtena edellisenä jouluna nähdyn EkoTeko joulu pop-upin takana. Avajaisia vietetään 13.–15.7., ja avajaisten päätapahtumassa lauantaina 15.7. pääsee nauttimaan design tuotteiden lisäksi myös live-musiikista, muurinpohjaletuista ja avajaisarvonnasta. Design Cube on auki joka päivä 13.–30.7.2017 maanantaista perjantaihin kello 12–19, lauantaisin kello 12–18 ja sunnuntaisin kello 12–16.

Lisätiedot:
Ella Hurskainen, markkinointipäällikkö Design Cube, p. 050 4946995, ellahurskainen08[at]gmail.com

Linkki Design Cuben Facebook-tapahtumaan:
https://www.facebook.com/events/1933460823599483/?fref=ts

6.7.2017Pekka Piippa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje