Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Huhtasuon lääkärivastaanotot elokuussa väliaikaisesti muilla terveysasemilla

Huhtasuon lääkärivastaanotot elokuussa väliaikaisesti muilla terveysasemilla

Jyväskylän Huhtasuon terveysaseman kiireelliset lääkärivastaanotot järjestetään elokuun ajan väliaikaisesti muilla terveysasemilla. Huhtasuolla panostetaan hoitajavastaanottoihin, joilla hoituvat useimmat infektiotaudit, pienet haavat ja palovammat, rokotukset ja lääkepistokset. Sairaanhoitajalla on myös hoitoloman kirjoitusoikeus alle 10-vuotiaan sairaan lapsen vanhemmalle.

– Lääkärin vastaanotolla hoidetaan kesäaikaan vain kiireellisiä tapauksia. Ajanvaraukset hoituvat normaalisti Huhtasuon terveysaseman numerosta, vaikka vastaanotot järjestetään muilla terveysasemilla. Kiireettömiä hoitoaikoja voi myös varata, sillä syyskuussa lääkärivastaanotot toimivat jälleen Huhtasuolla, kertoo osastonhoitaja Satu Kasari.

Kesällä Huhtasuon hoitaja- ja lääkärivastaanottoja on hoidettu Jyväskylän keskustan terveysasemalla. Heinäkuun viimeisenä päivänä hoitajavastaanotot palaavat omiin tiloihin Huhtasuolle.

Lisätietoja:
Satu Kasari, osastonhoitaja, Huhtasuon terveysasema, p. 014 266 7765, etunimi.sukunimi@jkl.fi
Jyrki Suikkanen, apulaisylilääkäri, p. 014 336 6801, etunimi.sukunimi@jkl.fi
Huhtasuon terveysaseman nettisivu

21.7.2017Elina Gråsten

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje