Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Visuaalisesti hämäävä ikiliikkuja - perinnelelu narri perjantaipajassa 28.7.

Visuaalisesti hämäävä ikiliikkuja - perinnelelu narri perjantaipajassa 28.7.

Perinnelelu narrin toimintaperiaate hämää tarkimmankin silmän! Tule tekemään oma narrisi Suomen käsityön museon perjantaipajassa 28.7. klo 14–17 koko perheen voimin.

Perinteisen narrilelun tekoon tarvitaan vain vähän lautaa, kanttinauhaa ja nauloja, mutta tuloksena on hauska ikiliikkuja. Narri on laajasti tunnettu, nokkela pikku keksintö, jossa leikitellään jatkuvan putoamisen harhakuvalla. Kuulostaako omituiselta? Narrin toimintaperiaatetta on vaikea kuvailla, se pitää nähdä ja kokea!

Pajassa ohjaamassa ja apuna Päivi Turkia. Alle 10-vuotiaita lapsia suositellaan tulevan pajaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Pajassa materiaalimaksu 3€.

Museo haluaa tarjota lomalaisille toimintaa myös kesällä. Perjantain normaalin ilmaisen sisäänpääsyn kruunaavatkin kesäloman ajan koko perheen non-stop -pajat vaihtuvilla teemoilla. Pajoissa on sopivaa tekemistä myös perheen nuoremmillekin, mutta vanhempien avustamina.

Perjantaipaja vielä kerran kesän aikana:
4.8. klo 14–17 punottu nauha/avaimenperä

Lisätietoja: Raija Manninen, museolehtori, p. 040 502 2887, raija.manninen@jkl.fi

24.7.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje