Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Urheilumuseon näyttelyrekka Jyväskylässä Aren aukiolla 27.-28.7.

Urheilumuseon näyttelyrekka Jyväskylässä Aren aukiolla 27.-28.7.

Urheilumuseo renkailla -näyttelykiertue vierailee Jyväskylässä 27.-28.7.2017. Näyttelyrekka pysäköi Aren aukiolle torstaina ja perjantaina ja on avoinna yleisölle kello 11.00-18.00.

Elämyksellisessä näyttelyssä voi kokea olympia- ja paralympiaurheilun hienoimpia hetkiä ja nähdä valittuja paloja Urheilumuseon kokoelmista. Esillä on välineistöä lukuisilta olympiaurheilijoilta, olympiasoihtuja ja paljon muuta. Näyttely ei keskity ainoastaan menneisyyteen vaan katsoo myös tulevaisuuteen. Mukana on perinteisten suosikkien lisäksi uusia olympialajeja kuten skeittaus. Filmikooste vie aikamatkalle menneiden kisojen tunnelmiin ja olympiavisassa voi testata omat tietonsa.

Urheilumuseo renkailla -näyttely sopii kaikenikäisille ja on kävijöille ilmainen.

Kiertue päättyy Olympiastadionin aukiolle Helsinkiin 31.7.2017.

Näyttelykiertuetta ovat tukeneet Kansainvälisen Olympiakomitean Olympic Solidarity -rahasto, opetus- ja kulttuuriministeriö, LähiTapiola, Intersport ja Veikkaus. Kiertue on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Urheilumuseo renkailla -näyttelykiertue

Lisätietoja:
Kaisa Laitinen, Urheilumuseo, puh. 050 565 0640, etunimi.sukunimi@urheilumuseo.fi

26.7.2017Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje