Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän nuorisovastaanoton puhelinaikoihin muutoksia maanantaista 31.7. alkaen

Jyväskylän nuorisovastaanoton puhelinaikoihin muutoksia maanantaista 31.7. alkaen

Jyväskylän nuorisovastaanoton ammattilaiset auttavat 13–22 -vuotiaita nuoria ja heidän läheisiään erilaisissa nuoren elämään liittyvissä kriiseissä ja haasteissa. Maanantaista 31.7. lähtien nuorisovastaanoton puhelinaikoihin tulee muutoksia: nuorisovastaanoton maanantaiaamun puhelinaika vaihtuu keskipäivään ja perjantaiaamun puhelinaika torstaiaamuun.

Nuorisovastaanotolle saa yhteyttä puhelimitse puhelinaikoina, jotka ovat maanantaisin kello 12–13, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 8–9, p. 014 266 0150. Tiistaisin kello 14–16 voi tulla ilman varattua aikaa avoimelle vastaanotolle. Palautetta voi antaa ja yhteydenottopyynnön voi esittää myös Ota yhteyttä -nettilomakkeella.

Nuori tai hänen läheisensä voi ottaa yhteyttä nuorisovastaanotolle, jos nuorta esimerkiksi ahdistaa tai masentaa, on päihteilyä tai perheen sisäisiä ristiriitoja. Nuorisovastaanotolle voi tulla myös toisen ammattilaisen ohjaama. Yhteyttä kannattaa ottaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja ennen kuin ongelmat pääsevät vakavammiksi.

Nuorisovastaanotolla työskennellään moniammattillisesti ja verkostomaisesti. Nuorisovastaanoton tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijä, terveydenhoitaja, sosiaaliohjaaja ja koulukuraattori sekä osa-aikaisesti psykiatrinen sairaanhoitaja, lääkäri ja psykologi. Lisäksi tiimillä on tiivis konsultointiyhteys Keski-Suomen sairaanhoitopiirin nuorisopsykiatrian Kolikko -työryhmään. Nuorisovastaanoton palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Nuorisovastaanoton palveluista vastaa Jyväskylän kaupungin perheiden ennaltaehkäisevät sosiaali- ja terveyspalvelut.

Nuorisovastaanotolle yhteyttä:
• puhelinajat 31.7. alkaen maanantaisin kello 12–13, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 8–9, p. 014 266 0150.
• tiistaisin kello 14–16 avoin vastaanotto ilman varattua aikaa
• Ota yhteyttä -yhteydenottolomake osoitteessa www.jyvaskyla.fi/nuorisovastaanotto
• Nuorisovastaanotto, Väinönkatu 6, 3. kerros, Jyväskylä

Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä Eija Hiltunen, p. 014 266 3695

31.7.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje