Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Puno, palmikoi ja solmeile nyöreistä koruja ja avaimenperiä pe 4.8.

Puno, palmikoi ja solmeile nyöreistä koruja ja avaimenperiä pe 4.8.

Kesän viimeisessä koko perheen perjantaipajassa kesytetään nyörit omaan tahtoon. Palmikoi, puno tai solmeile itsesi näköinen rannekoru tai avaimenperä Suomen käsityön museon pajassa perjantaina 4.8. klo 14–17.

Pajassa kokeillaan niin makrameeta, kuin erilaisia palmikointeja ja kierteitä, joten jokaiselle löytyy kokeiltavaa ja toteutettavaa. Sujauta sekaan muutama helmi ja saat koruusi lisää ilmettä. Jos kaipaat nyörittämiseen haastetta, voit kokeilla tehdä vaikka hiirenpinon tai apinannyrkin. Pajassa sinua auttaa Päivi Turkia. Alle 10-vuotiaita lapsia suositellaan tulevan pajaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Pajassa materiaalimaksu 3€.

Museo haluaa tarjota lomalaisille toimintaa myös kesällä. Perjantain normaalin ilmaisen sisäänpääsyn kruunaavatkin kesäloman ajan koko perheen non-stop -pajat vaihtuvilla teemoilla. Pajoissa on sopivaa tekemistä myös perheen nuoremmillekin, mutta vanhempien avustamina.

Lisätietoja: Sari Koskinen, amanuenssi, p. 050 413 9051, sari.k.koskinen@jkl.fi

31.7.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje