Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston kurssiesite kolahtaa postilaatikoihin 4.–5. elokuuta Luhangassa, Uuraisilla, Jyväskylässä ja Muuramessa

Jyväskylän kansalaisopiston kurssiesite kolahtaa postilaatikoihin 4.–5. elokuuta Luhangassa, Uuraisilla, Jyväskylässä ja Muuramessa

Jyväskylän kansalaisopiston lukuvuoden kurssiesite jaetaan Jyväskylän ja Jyvässeudun kotitalouksiin perjantain ja lauantain kuluessa 4.–5.8. Tarjolla on kursseja muun muassa kitaran rakentamisesta, stressinhallinnasta, liikunnasta, tanssista, valokuvauksesta, arkkitehtuurista, kädentaidoista ja 21 eri kielestä. Kurssivalikoimassamme on satoja kursseja – valitse juuri sinulle sopivimmat!

Jos esite jää ilmestymättä, on niitä saatavilla myös kansalaisopiston neuvonnassa, Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteissä, Jyväskylän yhteispalvelupisteissä ja Luhangan, Muuramen sekä Uuraisten kirjastoissa. Puutteellisesta jakelusta voi antaa palautetta Jyväskylän Jakelut Oy:lle, p. 045 230 3015 tai www.jakelupalaute.fi.

Kurssi-ilmoittautuminen alkaa 21.8. – kertaa ilmoittautumisohjeet etukäteen

Kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 21. elokuuta kello 16 aineryhmittäin. Kaikkien kansalaisopiston kurssien ilmoittautuminen ei siis ala samana päivänä.

Opintoneuvontaa saa hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista eri aineryhmien opetuksen suunnittelusta vastaavilta opettajilta. Kurssien sisältöön, maksuihin, peruutusehtoihin ja mahdollisiin muutoksiin kannattaa perehtyä tarkasti jo ennen h-hetkeä. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti, joten kannattaa valmistautua huolellisesti ja toimia ripeästi.

Suurin osa opiskelupaikoista varataan internetin kautta, osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla. Ilmoittautua voi myös soittamalla kansalaisopiston neuvontaan, p. 014 266 0107 tai käymällä neuvonnassa, osoitteessa Vapaudenkatu 39–41, Jyväskylä.

Neuvonnan ja toimiston aukioloajat:
4.9. saakka ma–to 10–15, pe 10–14
5.9. lähtien ma–to 10–18, pe 10–14

Huom. Neuvonnassa ovat laajemmat aukioloajat 28.–31.8., jolloin voit asioida meillä kello 10–18.

Kipinä-edulla alennusta kansalaisopiston kurssimaksuun

Kipinä on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalvelujen etuus työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille. Etu myönnetään sosiaalisin perustein. Kansalaisopistossa Kipinällä voi osallistua maksutta vajaaksi jääneelle kurssille. Etu koskee myös opiston lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen ryhmiä. Vapaita kurssipaikkoja voi tiedustella kansalaisopiston neuvonnasta aikaisintaan kurssin alkamispäivänä, ja ilmoittautua voi ainoastaan neuvonnassa. Maksuttomuus käsittää kurssimaksun, ei materiaali- tai tutkintomaksuja. Etu koskee Jyväskylässä järjestettäviä yleissivistäviä, vähintään lukukauden kestäviä kursseja.

Syyslukukauden opetus alkaa maanantaina 4. syyskuuta.

Lisätietoja:
Sini Louhivuori, rehtori, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4087, sini.louhivuori[at]jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto
www.facebook.com/JKLkansalaisopisto

31.7.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje