Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tapahtumatäyteinen viikonloppu Jyväskylässä 10.–13.8.

Tapahtumatäyteinen viikonloppu Jyväskylässä 10.–13.8.

Tapahtumatäyteinen viikonloppu Jyväskylässä 10.–13.8.Elokuun toinen viikonloppu 10.–13.8.2017 tarjoilee monipuolisen ohjelmakattauksen niin jyväskyläläisille kuin matkailijoille. Samaan aikaan kaupungissa järjestetään neljä isompaa yleisötapahtumaa: Valtakunnalliset kotiseutupäivät, beach volleyn SM-finaalit, Säynätsalopäivät ja Ponikuninkuusravit.

Jyväskylä isännöi Valtakunnallisia kotiseutupäiviä teemalla Kotiseutu liikkeessä – on the move! Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston ja Suomen Kotiseutuliiton yhteistyössä järjestämä tapahtuma on ennen kaikkea jyväskyläläisten yhteinen iloinen juhla. Perinteistään huolimatta Valtakunnalliset kotiseutupäivät elää vahvasti tässä päivässä ja katsoo eteenpäin. Ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.jyvaskyla.fi/kotiseutupaivat. Tapahtumiin on pääosin vapaa pääsy.

Kesällä 2015 loistavan suosion saavuttanut beach volleyn SM-finaaliturnaus palaa Jyväskylään vuoden tauon jälkeen. Beach volleyn SM-kiertueen huipentava kolmipäiväinen finaaliturnaus pelataan Jyväskylän satamaan rakennettavalla tapahtuma-alueella 11.–13.8. Saman viikonlopun aikana selvitetään sekä aikuisten että junioreiden mitalistit.

Jo 38. kerran järjestettävät Säynätsalopäivät ovat saaneet alkunsa paikkakunnalla aikoinaan vietetyistä palokuntajuhlista. Säynätsalolaiset yhdistykset ja toimijat järjestävät 11.–13.8. monipuolista ohjelmaa avoimista ovista ja yleisökierroksista musiikkiesityksiin, koko perheen jameihin ja saaristomarkkinoihin.

Jyväskylän Killerillä järjestetään 12.–13.8. lastenkarnevaalihenkinen elämysviikonloppu Ponikuninkuusravit. Ponikuninkuusraveissa kruunataan uudet ponikuninkaalliset ja -ruhtinaalliset ja ajetaan vauhdikkaita ponilähtöjä. Lapsille on myös muuta ohjelmaa, kuten kotieläinpiha, huvipuistolaitteita ja keppihevoskirmailua. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lisätietoja tapahtumista:

http://visitjyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/tapahtumat

www.jyvaskyla.fi/kotiseutupaivat
http://jklbeach.fi
https://sites.google.com/view/saynatsalopaivat2017/etusivu
www.ponikuninkuusravit.fi

1.8.2017Pekka Piippa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje