Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Harjun kentän peruskorjauksen valmistuminen siirtyy viikolla sateista johtuen

Jyväskylän Harjun kentän peruskorjauksen valmistuminen siirtyy viikolla sateista johtuen

Jyväskylän Harjun kentän peruskorjauksen valmistuminen viivästyy viikolla. Perjantaina 4.8. pidetyssä työmaakokouksessa todettiin, että sateisesta kesästä johtuen kentän pinnoitus ja maalaustöitä ei saada välttämättä viimeisteltyä alkuperäisen aikataulun mukaisesti 18.8. mennessä ja uudeksi takarajaksi sovittiin 25.8.

JJK:n 20.8. kotiottelun paikka päätetään 14.8.

Aiemmin on jo ilmoitettu, että Veikkausliigaa pelaava JJK Jyväskylä pelaa ainakin vielä 13.8. kotiottelun PS Kemiä vastaan Vaajakosken urheilukentällä klo 17.00 alkaen. Sitä seuraava JJK:n kotiottelu on sunnuntaina 20.8.. Tämän ottelun pelipaikka ratkeaa maanantaina 14.8. Harjulla pidettävässä katselmuksessa, jossa arvioidaan tilanne ja päätetään voiko ottelutapahtuman järjestää Harjulla sunnuntaina 20.8. Jos säiden haltija ei ole ollut armollinen, vaihtoehtona on tämänkin ottelun pelaaminen Vaajakoskella.

Kaikki riippuu nyt keleistä

Harjun kentän peruskorjauksen valmiusaste on tällä hetkellä jo noin 80 %, mutta juoksuratojen ja suorituspaikkojen pinnoitustyöt ovat viivästyneet sateisesta kesästä johtuen. Jäljellä on esimerkiksi 9.8. alkava ratamerkintöjen maalaus, jonka arvioidaan kestävän noin viikon. Kaikki osapuolet toivovat seuraavaksi pariksi viikoksi alkukesää kuivempaa keliä, jotta lisäviivästyksiltä vältyttäisiin.

Lisätietoja: Jyväskylän kaupunki, Jouni Vilkman, p. 014 266 4260, liikuntapalvelujen kunnossapitorakennuttaja

4.8.2017Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje