Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Varhaiskasvatuksen asiakasraati etsii uusia jäseniä. Ilmoittaudu mukaan 20.8. mennessä.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati etsii uusia jäseniä Jyväskylässä

Ilmoittaudu mukaan 20.8. mennessä

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati on asiakkaiden osallisuus- ja vaikuttamisfoorumi, jossa lasten vanhemmilla on mahdollisuus olla mukana varhaiskasvatuspalvelujen arvioinnissa ja kehittämisessä. Raatiin etsitään uusia jäseniä ja vanhempien edustusta toivotaan eri puolilta Jyväskylää sekä kaikista kunnallisista ja yksityisistä päiväkodeista, perhepäivähoidosta, lasten kerhoista sekä perhepuistoista.

Asiakasraatiin ilmoittaudutaan 20.8. mennessä sähköpostilla tuija.pajunen@jkl.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kertomaan, millaista varhaiskasvatuspalvelua perhe käyttää. Raadin jäsen ei voi työskennellä Jyväskylän varhaiskasvatuspalveluissa. Valittuihin raatilaisiin otetaan yhteyttä elokuun loppuun mennessä.

Asiakasraati kokoontuu kahdeksan kertaa toimintavuoden aikana. Tapaamisissa käsitellään varhaiskasvatuksen ajankohtaisia asioita. Edellisellä toimintakaudella asiakasraati oli monipuolisesti mukana valmistelemassa Jyväskylän uutta varhaiskasvatussuunnitelmaa ja seuraavalla toimintakaudella alkaa vasun toteutumisen arviointi. Esimerkiksi ensimmäisen tapaamisen teemana tulee olemaan varhaiskasvatuksen hyvä alku.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
palvelukoordinaattori Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746
asiakasraadin toiminta ja kokousten muistiot: www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati

7.8.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje