Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nyt laitetaan jalalla koreasti! 5-vuotiasta Palokan aluekirjastoa juhlitaan syntymäpäivätansseilla 15.8.

Nyt laitetaan jalalla koreasti! 5-vuotiasta Palokan aluekirjastoa juhlitaan syntymäpäivätansseilla 15.8.

Palokan aluekirjasto on ehtinyt jo viskarin ikään. Sen kunniaksi polkaisemme pystyyn syntymäpäivätanssit tiistaina 15.8. kello 17.00–18.00.

Esiintyjinä syntymäpäivätansseissa ovat laulaja-kitaristin ja haitaristin muodostama duo, Antti Korhonen & Visa Wirén. Jyväskyläläismuusikot esittävät perinteistä iskelmämusiikkia.

Kirjaston lattiaa ei ole liukastettu perunajauhoilla eikä kahviporoilla, mutta ei se mitään! Tyyli on vapaa: voit tanssia poski poskea vasten tai keinua musiikin tahdissa ihan itseksesi.

Haluatko onnitella? Osallistu laputustalkoisiin

Kun Palokan aluekirjasto aukesi viisi vuotta sitten, asiakkaat saivat jättää tarralapuilla terveisiä ja toiveitaan kirjastolle. Synttärijuhlan kunniaksi pidämme taas laputustalkoot. Asiakkaat voivat onnitella 5-vuotiasta sankaria tai jättää terveisiä kirjastolaisille lappusilla aina lauantaihin 19.8. saakka. Onnittelulaput kootaan yhteen kaikkien ihasteltavaksi.

Olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan 5-vuotiastamme!

Lisätietoja:
Merja Paloheimo, kirjastovirkailija, Palokan aluekirjasto (Koivutie 5), p. 014 266 7300, merja.paloheimo[at]jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto

11.8.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje