Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Viltit ja eväät messiin! Jyväskylän pääkirjaston Satupiknik leiriytyy Cygnaeuksenpuistoon lauantaina 19.8.

Viltit ja eväät messiin! Jyväskylän pääkirjaston Satupiknik leiriytyy Cygnaeuksenpuistoon lauantaina 19.8.

Viltti ja eväät? Jep. Auringonpaiste? Tilattu. Sadunkuuntelukorvat ja tanssijalat? Löytyy. Näyttää siltä, että olet valmis Satupiknikille ensi lauantaina 19.8.! Pääkirjaston lastenosasto pystyttää Satupiknikin jo kolmatta kertaa pääkirjaston naapuriin, Cygnaeuksenpuistoon. Satupiknik alkaa kello 11.00 ja lopettelemme kolmen korvilla.

Ohjelmassa on muun muassa poistokirjapinssipaja, satutunnit niin lapsille kuin aikuisille, kasvomaalausta ja tietenkin musaa. Kello 12.00 heitetään ilmoille ukulelehaaste. Jos haluat opetella soittamaan biisin vartissa, tule ukulelenikkarimme oppiin. Kello 14.00 Mustikka-Ukko Ismo Puhakka laulaa ja runoilee lapsille.

Piknikille osallistuu myös arvokkaan iän saavuttanut kirjastoautoneitimme Aino. Ota siis kirjastokortti mukaan, niin saat lainata samalla kotiin lukemista.

Jos lauantaina tiputtelee vettä, vietämme Satupiknikiä pääkirjaston lastenosastolla (Vapaudenkatu 39–41, 2. krs). Levitämme viltit lastenosaston lattialle ja mussutamme eväsleipiä ja pillimehuja sisätiloissa. Jos haluat, ilmiinny Satupiknikille vaikka satuhahmoksi pukeutuneena.

Satupiknikille on vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma

klo 11 Lasten satutunti
klo 12 Ukulelehaaste
klo 13 Aikuisten satutunti
klo14 Mustikka-Ukko - runoja ja lauluja lapsille

Lisätietoja
Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto:
Katri Niskanen, kirjastonhoitaja, katri.niskanen[at]jkl.fi
Hanna-Leena Majuri-Jantunen, erikoiskirjastonhoitaja, hanna-leena.majuri-jantunen[at].jkl.fi

Molemmat tavoitettavissa numerosta 014 266 4114.

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto/

14.8.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje