Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolla puhutaan gluteenittoman kauran tutkimuksesta ja gluteenittomuuden kehitysaskelista ke 16.8.

Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolla puhutaan gluteenittoman kauran tutkimuksesta ja gluteenittomuuden kehitysaskelista ke 16.8.

Jyväskylän kansalaisopiston luennolla käsitellään keskiviikkona 16.8. kello 17.30 lähtien gluteenittoman kauran tutkimusta sekä gluteenittomuuden kehitystyötä. Lisäksi pohditaan, voidaanko gluteeni poistaa vehnästä, ohrasta ja rukiista kokonaan. Luentotilaisuudessa varataan aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle, joten tule mukaan kyselemään ja juttelemaan, jos aihe on sinulle läheinen.

Luennoitsijana vilja- ja elintarviketieteen tohtori Tuula Sontag-Strohm Helsingin yliopistosta. Luennon järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kansalaisopisto ja Keski-Suomen keliakiayhdistys ry.

Yleisöluennoille on vapaa pääsy, tervetuloa!

Elintarviketeknologia haastaa gluteenin
16.8. ke 17.30–19.00
Jyväskylän pääkirjasto, Minnansali (Vapaudenkatu 39–41)

Lisätietoja:
Kaj Björk, Keski-Suomen keliakiayhdistys ry, kaj.bjork[at]pp.inet.fi, p. 040 835 8743

www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto
www.facebook.com/JKLkansalaisopisto

15.8.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje