Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Aaltoja!-kulttuurilehti jaetaan keskiviikkona Jyväskylän ja lähialueiden koteihin

Aaltoja!-kulttuurilehti jaetaan keskiviikkona 16.8. Jyväskylän ja lähialueiden koteihin

Jyväskylän kaupungin julkaisema Aaltoja!-lehti kerää yksiin kansiin jyväskyläläisen kulttuuriannin syksyltä 2017. Lehdestä löytyy muun muassa Jyväskylä Sinfonian, Jyväskylän kaupunginteatterin, museoiden, kansalaisopiston, liikunnan, Valon kaupungin ja Lasten Lystin tapahtumatarjontaa. Aaltoja!-lehti palvelee sekä alueen asukkaita että Jyväskylään saapuvia matkailijoita.

Aaltoja! jaetaan koteihin keskiviikkona 16.8. Jyväskylän, Muuramen, Laukaan, Äänekosken, Jämsän ja Suolahden taajama-alueilla. Jakelu kattaa Keski-Suomessa 97 000 taloutta. Lisäksi lehteä on saatavilla Jyväskylän hotelleissa, matkakeskuksessa, kaupunginteatterilla, museoissa, Keski-Suomen kirjastoissa ja valtakunnallisesti lippupisteissä ja kaupunkien matkailutoimistoissa.

Aaltoja!-lehden voit lukea myös Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta: http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/aaltoja. Tutustu lehteen ja anna siitä palautetta palaute.aaltoja@jkl.fi.
Nyt ilmestyvä numero on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Aaltoja! -lehden 19. numero. Seuraava Aaltoja! ilmestyy tammikuussa 2018.

Lisätietoja
Terhi Pekkarinen, päätoimittaja, p. 0142661563
Sirkka Helke, tiedottaja, p. 014 266 4174

15.8.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje