Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tutustu paikallisliikenteen Linkki-palveluihin Laukaan markkinoilla 19.8. ja hae ilmainen päivälippu!

Tutustu paikallisliikenteen Linkki-palveluihin Laukaan markkinoilla 19.8. ja hae ilmainen päivälippu!

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkki-palvelut on lauantaina 19.8. kello 9–15 mukana Laukaan markkinahumussa. Tervetuloa käymään ja juttelemaan esimerkiksi Laukaa–Jyväskylä-välin joukkoliikenteestä!

Markkinakävijöille on Linkki-infopisteellä jaossa 100 ilmaista päivälippua. Päivälipulla pääset kokeilemaan paikallisliikenteen palveluita ja matkustamaan 24 tunnin ajan Laukaan, Jyväskylän ja Muuramen Waltti-linjoilla.

Jos et vielä omista paikallisliikenteen Waltti-matkakorttia, ilmaiseen päivälippuun liitetyllä edulla sen voit itsellesi hankkia. Edun voit hyödyntää Jyväskylän Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7). Säästyt maksamasta matkakortista normaalisti perittävää 5 euron hintaista korttimaksua ja maksat vain kortille lataamasi lipputuotteen hinnan.


Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kristiina Pentikäinen, p. 014 266 5130, kristiina.pentikainen[at]jkl.fi

17.8.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje