Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Suomen kansallispukukeskus mukana Muotipäivillä 1.–2.9

Suomen kansallispukukeskus mukana Muotipäivillä 1.–2.9. Kävelykadulla

Vuonna 2017 Muotipäivillä juhlitaan yhdessä 100-vuotiasta Suomea! Muotipäivillä tempaudutaan muodin maailmaan ja inspiroidutaan näyttävistä ohjelmanumeroista.

Suomen käsityön museo ja Suomen kansallispukukeskus ovat tänä vuonna mukana Jyväskylän Muotipäivillä ja tuovat esiin suomalaisia kansallispukuja kahdessa näytöksessä perjantaina 1.9. klo 17.30 ja klo 19.00. Ajattomat kansallispuvut esitellään kokonaisuuksina, upeita yksityiskohtia unohtamatta. Kansallispukunäytöksen mallit ovat Fashion Unitin omilta listoilta.

Kompassin päälavalla nähdään perjantaina 1.9. Fashion Unitin upeiden muotinäytösten lisäksi myös muuta Suomi-teemaista ohjelmaa. Kansallispukunäytös on yksi niistä. Kansallispukuja voi ihailla Muotipäivien aikaan myös Suomalainen kansallispuku -näyttelyssä Suomen käsityön museossa. Museoon on perjantaina 1.9. avoinna klo 20 saakka. Museoon on vapaa pääsy perjantaisin.

Muotipäivien koko ohjelma http://muotipaivat.fi/.

Lisätietoja:
Marja Liisa Väisänen, Suomen kansallispukukeskus, amanuenssi, marja.liisa.vaisanen@jkl.fi, p. 050 311 8247
Johanna Soilu, Fashion Unit, toimitusjohtaja, johanna@fashionunit.fi, p. 040 579 2231

20.8.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje