Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Fiksusti liikkeellä -julkaisu jaetaan 23.8. kaikkiin koteihin Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa

Fiksusti liikkeellä -julkaisu jaetaan 23.8. kaikkiin koteihin Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen ja Jyväskylän kaupungin yhteistyönä syntynyt kestävän liikkumisen Fiksusti liikkeellä -julkaisu jaetaan kaikkiin Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen talouksiin keskiviikkona 23.8.2017.

Fiksusti liikkeellä on nelisivuinen, tabloidikokoinen lehtinen, joka jyväskyläläistalouksiin jaetaan Jyväskylä-lehden välissä olevana liitteenä. Muuramessa ja Laukaassa lehtinen jaetaan mainospostijakelun yhteydessä erillisenä lehtenä, jonka jakelusta vastaavat Posti ja Jyväskylän Jakelut Oy.

Kyse on julkisesta tiedotteesta, joka jaetaan myös niihin postiluukkuihin ja -laatikoihin, joissa on Ei mainoksia -kyltti. Jakelua koskeviin kysymyksiin vastaa Jyväskylän Jakelut Oy, www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute tai p. 045 230 3015.

Kestävän liikkumisen asialla

Fiksusti liikkeellä -julkaisussa käsitellään laajalti kestävän liikkumisen ajankohtaisia asioita, juttuteemat liikkuvat joukkoliikenteessä, kävelyssä, pyöräilyssä ja fiksussa autoilussa. Koulujen ja oppilaitosten aloitettua syyslukukautensa liikenteessä on paljon pyöräilijöitä, joten esimerkiksi pyöräilyn väistämissäännöt on hyvä kerrata. Myös heijastimet ovat mieleen palauttamisen arvoinen asia.

Joukkoliikenteen syksyä värittää muun muassa Linkki-kummitoiminta, jota parhaillaan käynnistellään. Toimintaan haetaan mukaan kivoja ja vuorovaikutustaitoisia kummihenkilöitä, jotka pyynnöstä voisivat lähteä mukaan opastamaan aloittelevaa matkustajaa Jyväskylän paikallisliikenteen käytössä. Myös joukkoliikenteen asiakasraatitoimintaan havitellaan lisää jäseniä.

Fiksusti liikkeellä –lehden sisältöihin voi tutustua myös netissä osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/download/92574_Fiksusti_liikkeella_syksy2017_web.pdf tai noutaa painoversion luettavaksi paikallisliikenteen Linkki-palvelupisteestä (Asemakatu 7) viikon 34 lopulta alkaen.

Lisätiedot:

  • Palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän seudun joukkoliikenne, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi
  • Fiksun liikkumisen koordinaattori Kati Kankainen, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 8063, kati.kankainen[at]jkl.fi
  • Liikenteenohjausinsinööri Heikki Vikki, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 0547, heikki.vikki[at]jkl.fi

22.8.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje