Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä-lehti 4/2017 ilmestyy tänään 23.8.

Jyväskylä-lehti 4/2017 ilmestyy tänään 23.8.

Jyväskylän kaupungin tiedotuslehden numero 4/2017 ilmestyy tänään keskiviikkona. 24-sivuisen lehden osana on esimerkiksi Liikutaan-liite, jossa kerrotaan alkavan toimintakauden liikuntapalveluista.

Fiksusti liikkeellä -liite puolestaan käsittelee kestävää liikkumista eli kävelyä, pyöräilyä ja Jyväskylän seudun joukkoliikennettä. Haluaisitko juuri sinä ryhtyä Linkki-kummiksi?

Muita lehden aiheita ovat esimerkiksi sote- ja maakuntauudistuksen tuoreet kuulumiset sekä lasten kulttuurisyksyn eli Lasten Lystin ohjelma.

Jyväskylä-lehti on luettavissa osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/tiedotus/lehti.

Jyväskylä-lehti jaetaan koteihin Jyväskylän Jakelut Oy:n jakelualueella tänään keskiviikkona ja kaupungin reuna-alueilla postin mukana huomenna torstaina. Lehteä on saatavilla myös useista jakelupisteistä. Lehti jaetaan myös niihin postiluukkuihin ja -laatikoihin, joissa on Ei mainoksia -kyltti. Jakelua koskeviin kysymyksiin vastaa Jyväskylän Jakelut Oy (www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute, p. 045 230 3015).

Palautetta lehdestä voi lähettää lehden toimituksen osoitteeseen tiedotuslehti@jkl.fi.

Lehden ilmestymis- ja aineistoaikataulut löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/viestinta/lehdet.

23.8.2017Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje