Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kielikahvilatoiminta alkaa Jyväskylän Keltinmäen lähikirjastossa

Kielikahvilatoiminta alkaa Jyväskylän Keltinmäen lähikirjastossa

Jyväskylän Keltinmäen lähikirjastossa alkaa kielikahvilatoiminta maanantaina 28.8. kello 16.00. Onpa kielitaitosi orastavalla tai jo edistyneemmällä tasolla, tule juttelemaan ja harjoittamaan kielitaitoasi. Kielikahvilassa voi treenata ainakin englannin, suomen ja arabian kieliä.

Keltinmäen kielikahvila kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin 28.8., 11.9., 9.10., 13.11. ja 11.12 kello 16.00–18.00.

Kielikahvilan järjestävät yhteistyössä Keltinmäen lähikirjasto ja Yhdessä enemmän – maahanmuuttajat osana yhteisöä -hanke, jota hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT). Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteistä myös Huhtasuon lähikirjastossa on kielikahvilatoimintaa.

Maksutonta neuvontaa arjen avuksi

KYT järjestää Keltinmäen kirjastossa myös neuvontaa suomen, englannin ja arabian kielillä. Neuvonta on luottamuksellista, kaikille avointa ja maksutonta. Kuka vain voi tulla kysymään neuvoa esimerkiksi raha-asioihin, Kelaan, TE-palveluihin, vapaa-aikaan, kouluun ja suomen kielen opiskeluun liittyen. Neuvontapiste on avoinna Keltinmäen lähikirjastossa aina maanantaisin kello 14.00–16.00.

Lisätietoja:
Keltinmäen lähikirjasto (Keltinmäentie 15 C), p. 014 266 4135, kirjasto.keltinmaki[at]jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto

23.8.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje