Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Taideapteekista kulttuuria ja hyvinvointia jyväskyläläisten ikäihmisten syksyyn

Taideapteekista kulttuuria ja hyvinvointia jyväskyläläisten ikäihmisten syksyyn


Kuva: Pauliina Lapio.
Varttuneemmalle väelle suunnatun Taideapteekin esitykset ja työpajat tarjoavat musiikki-, tanssi-, draama-, sanataide- ja kuvataidetuokioita päiväkeskusten asiakkaille eri puolilla kaupunkia. Monipuolinen tarjonta on koottu juuri ilmestyneeseen esitteeseen. Tänä vuonna Taideapteekissa mukana on erityisesti Suomi 100 -juhlavuoteen liittyvää ohjelmaa. Ohjelma on maksutonta ja päiväkeskuksiin on esteetön pääsy.

− Uunituoretta esitettä on saatavilla esimerkiksi päiväkeskusten katutapahtumassa Jyväskylän kävelykadun Kompassilla perjantaina 25. elokuuta kello 10–12.30, vinkkaa kulttuurituottaja Terho Valkonen. Tapahtumassa saadaan myös maistiaisia Taideapteekin ohjelmatarjonnasta tangokuningas Jouni Kerosen esityksen muodossa.

Muita esitteen jakelupisteitä ovat päiväkeskukset, kirjastot, yhteispalvelupisteet, terveysasemat, museot ja muut kulttuurikohteet Jyväskylässä.

Jyväskylässä vuodesta 2009 lähtien toiminut Taideapteekki on kaupungin kulttuuripalveluiden ja vanhuspalveluiden yhteistyössä tuottamaa kulttuuritarjontaa. Päiväkeskusten lisäksi ohjelmaa järjestetään vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä. Taideapteekin esitteen kansien väliin on koottu myös muiden kaupungin toimijoiden varttuneempaa väkeä puhuttelevaa ohjelmaa.

Apteekin esitteeseen voi tutustua sähköisessä muodossa (PDF) osoitteessa http://jyvaskyla.netpaper.fi/3760.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, p. 014 266 4045, terho.valkonen(at)jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/taideapteekki

24.8.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje