Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän liikuntapalvelut hakee osallistujia Ikäihmisten liikuntaraatiin 26.9.

Jyväskylän liikuntapalvelut hakee osallistujia Ikäihmisten liikuntaraatiin 26.9.

Jyväskylän kaupungin iäkkäiden terveysliikunnan yhteistyöryhmä järjestää Ikäihmisten liikuntaraadin 26.9. kello 12.00–15.00. Järjestämispaikkana on Pääkirjasto, kansalaisopiston näyttämö (os. Vapaudenkatu 39 -41). Raatiin etsitään noin kymmentä kohderyhmään kuuluvaa henkilöä keskustelemaan ikäihmisten liikuntaolosuhteista Jyväskylässä. Tilaisuus on osa valtakunnallista Voimaa Vanhuuteen Tutuksi ja Tavaksi -kärkihanketta.

Liikuntaraadin tavoitteena on kuulla mielipiteitä, ideoita sekä toiveita ikäihmisten liikkumiseen ja liikunnan harrastamiseen liittyvistä asioista. Keskustelusta saatavia tietoja tullaan hyödyntämään kaupungin tarjoamien liikuntapalvelujen ja liikkumisen olosuhteiden kehittämistyössä. Keskustelussa käytäviä teemoja ovat liikuntaneuvonta, voima‐ ja tasapainoharjoittelu, ulkoilu ja ulkoiluympäristöt sekä muut mahdolliset esille nousevat asiat.
Tilaisuuteen kutsutaan edustajia mm. kaupungin liikunta‐, sosiaali‐ ja terveyspalveluista sekä muilta aiheeseen liittyviltä tahoilta ja järjestösektorilta. Liikuntaraatilaisilla on myös mahdollisuus esittää heille kysymyksiä ja toiveita keskusteltavista aiheista.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset liikuntaraatiin: 21.9. menneessä hankekoordinaattori Sirkku Hiljanen- Couttsille p. 014 26 64264 tai sähköpostilla sirkku.hiljanen-coutts[at]jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/liikunta

25.8.2017Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje