Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Aikuissosiaalityön sosiaaliohjauksen palvelupäivä Jyväskylän Korpilahdella parittomien viikkojen maanantaisin syyskuusta alkaen – iltapäivisin ilman ajanvarausta

Aikuissosiaalityön sosiaaliohjauksen palvelupäivä Jyväskylän Korpilahdella parittomien viikkojen maanantaisin syyskuusta alkaen – iltapäivisin ilman ajanvarausta

Aikuissosiaalityön sosiaaliohjauksen palvelupäivä on syyskuusta alkaen parittomien viikkojen maanantaisin Korpilahdella, osoitteessa Virastokuja 2. Aamupäivisin voi asioida ajanvarauksen mukaan ja iltapäivisin klo 13–15 sosiaaliohjaaja on tavattavissa ilman ajanvarausta. Sosiaalityöntekijän kanssa voi asioida Korpilahdella ajanvarauksella.

Asiakkaat voivat edelleen asioida myös Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla ajanvarauksella. Lisäksi aikuissosiaalityön asiakkaat voivat asioida sosiaaliohjaajan tai sosiaalityöntekijän kanssa videoneuvottelun välityksellä. Videoneuvottelut järjestetään Korpilahden asiointipisteen tiloissa, osoitteessa Virastokuja 2. Ajan voi varata Korpilahden alueen sosiaaliohjaajalta tai sosiaalityöntekijältä.

Ajanvaraukset puhelimitse arkisin klo 9-15.30 sosiaaliohjaajalle numerosta 014 266 3387 ja sosiaalityöntekijälle numerosta 014 266 3408. Aikuissosiaalityön uusien asiakkaiden toivotaan ottavan yhteyttä alkuarviotiimiin p. 014 266 1972 tai tulemalla asioimaan Hannikaisenkadun sosiaaliasemalle.

Korpilahden sosiaaliohjauksen palvelupäivät ovat olleet huhtikuuhun saakka joka maanantai, mutta sosiaaliohjauksen päivystysajan tarve on vähentynyt perustoimeentulotuen siirryttyä Kelan hoidettavaksi. Kevään ja kesän aikana palvelupäivä oli kokeiluluonteisesti joka toisen viikon maanantaina.
– Tänä aikana asiakkaat ovat ottaneet yhteyttä myös puhelimitse ja saaneet hoidettua asiansa nopeasti, eikä ole tarvinnut odottaa maanantain päivystysaikaa. Puhelinasiointi on nyt myös helpompaa, kun luovuimme keväällä päivittäisistä tunnin soittoajoista ja soittaa voi arkisin klo 9-15.30 välisenä aikana. Mikäli asioinnin tarve kasvaa, tilannetta arvioidaan uudelleen, kertoo johtava sosiaalityöntekijä Laura Vänttinen.

Sosiaaliohjaajan puoleen voi kääntyä esimerkiksi toimeentulon tai asumisen huolissa, opiskelun ongelmatilanteissa, erotilanteissa tai kun tarvitsee ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluihin liittyen.

Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä Laura Vänttinen, p. 014 266 3403

25.8.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje