Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Sata syytä onneen Jyväskylässä

Sata syytä onneen Jyväskylässä

Mikä saa sinut onnelliseksi Jyväskylässä? Jyväskylän kaupunki on täyttänyt tänä vuonna 180 vuotta ja Suomi täyttää 100 päivän päästä 100 vuotta. Suomen ja Jyväskylän syntymäpäivien kunniaksi on koottu asioita, joita jyväskyläläiset tai täällä vierailleet ihmiset ovat nostaneen onnen perusteluiksi juuri Jyväskylässä.

Onnen syitä on kysytty mm. kirjamessuilla maaliskuussa, Toukofestin yhteydessä toukokuussa ja Valtakunnallisilla kotiseutupäivillä elokuussa. Onnen syitä kootaan vielä mm. uusilta opiskelijoilta. Syitä onneen on tullut runsaasti. Valmiita vaihtoehtoja ei ole ollut, vaan kukin vastaaja on saanut itse tuoda esille oman onnen syynsä. Tässä tähän asti paljon mainintoja saaneita syitä onneen Jyväskylässä: luonto, puistot, kaverit, ihmiset, elämä, ihanat maisemat, kaunis kaupunki, monet mahdollisuudet, hyvät harrastuspaikat, syntymäkaupunki/kotikaupunki, sopiva koko, kaikki tärkeä on lähellä, mahdollisuus pyöräillä joka paikkaan, perhe, koti, opiskelumahdollisuudet, järvet ja kulttuuritarjonta.

Onnen syistä kerrotaan pitkin syksyä ja viikon ajan päivittäin ennen Suomen syntymäpäivää 6.12.

Kerro, mikä sinut saa Jyväskylässä onnelliseksi. Osallistu onnen syiden kokoamiseen vaikkapa Twitterissä (@JKLn_kaupunki), Facebookissa (www.facebook.com/jyvaskyla/) tai sähköpostilla viestinta[at]jkl.fi

Itsenäisyyspäivän jälkeen kootaan koko Jyväskylä 180 -juhlavuoden aikana tulleita onnen syitä ja niitä julkaistaan vuoden lopulla.

Lue lisää ja kerro oma syysi onneen Jyväskylässä:
www.jyvaskyla.fi/suomi100/syyta_onneen
www.facebook.com/jyvaskyla/
@JKLn_kaupunki
#100syytäjyväskylä
viestinta[at]jkl.fi

28.8.2017Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje