Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Halaa Sossua Jyväskylän kävelykadulla 8.9. tai kurkista Hannikaisenkadun sosiaaliasemalle Avoimissa ovissa 14.9.

Halaa Sossua Jyväskylän kävelykadulla 8.9. tai kurkista Hannikaisenkadun sosiaaliasemalle Avoimissa ovissa 14.9.

Halaa Sossua -tapahtuma Jyväskylän kävelykadulla Kompassin ympäristössä perjantaina 8.9. klo 12–15. Tule tapaamaan, jututtamaan, kättelemään tai halaamaan Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön henkilöstöä ja kehittäjäasiakkaita.

Halaa Sossua -tapahtuma antaa kasvot aikuissosiaalityölle, tekee aikuissosiaalityön palveluja tutuksi sekä madaltaa kynnystä tulla asioimaan sosiaalipalveluissa. Aikuissosiaalityön kehittäjäasiakkaat kertovat omasta toiminnastaan ja asiakkaiden vaikuttamismahdollisuuksista.

Hannikaisenkadun sosiaaliaseman Avoimet ovet 14.9.

Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla, osoitteessa Hannikaisenkatu 37, vietetään Avoimien ovien iltapäivää torstaina 14.9. klo 13–15. Iltapäivän aikana esitellään aikuissosiaalityön työmuotoja ja palveluita. Myös kehittäjäasiakkaat ovat kertomassa yhteiskehittämistoiminnasta. Kahvitarjoilu ja arvontaa.

Avoimiin oviin ovat tervetulleita asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä sosiaaliaseman arjesta, sosiaalihuollosta ja sosiaalityöstä kiinnostuneet kaupunkilaiset.

Lisätietoja:
sosiaaliohjaaja Matias Malinen, p. 014 266 7512
sosiaalityöntekijä Sami Markuksela, p. 014 266 3408

30.8.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje