Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Syksyn ensimmäisessä Low budget -pajassa solmeillaan asusteita to 7.9.

Syksyn ensimmäisessä Low budget -pajassa solmeillaan asusteita to 7.9.

Suomen käsityön museon Low budget -työpajat starttaavat jälleen syyskuussa. Kuun ensimmäisenä torstaina järjestettävissä pajoissa pääsee kokeilemaan eri tekniikoita ja materiaaleja osaavan ohjaajan avustamana. Torstaina 7.9. klo 16–19 pidettävässä pajassa on teemana solmeilu.

Pajassa voi vaihtoehtoisesti tehdä koruja, hiuspantoja tai vöitä ja muita asusteita. Juuri itsensä näköiset korut ja asusteet luodaan makrameella tai solmeilulla, joten vaihtoehtoja riittää. Värikkäistä nyöreistä, helmistä, napeista ja sulista syntyy jos jonkinlaista tuotosta, vain mielikuvitus on rajana! Solmeilun ja makrameen perusteet oppii nopeasti, mutta haastettakin siinä riittää, jos haluaa tehdä isomman tai näyttävämmän asusteen.

Syksyn Low budget -pajoissa ohjaajina toimivat Jyväskylän aikuisopiston käsi- ja taideteollisuusalan tekstiiliartesaaniopiskelijat. Työpajassa materiaalimaksu 2 euroa.

Paja alkaa klo 16 ja viimeisiä tulijoita toivotaan saapuvaksi ennen klo 18, jolloin museo sulkeutuu yleisöltä. Pajassa voi ahertaa klo 19 saakka. Työpajaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Syksyn muut Low budget -pajat:
to 5.10. Tekstiilikoruun säihkettä foliopainannalla
to 2.11. Muistikirja vanhoista kirjoista

Syksyllä myös paljon muita tapahtumia. Uusimmat tiedot löydät aina museon tapahtumakalenterista.

Lisätietoa:
Raija Manninen, museolehtori, p. 040 502 2887, raija.manninen@jkl.fi

30.8.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje