Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Älä oleta –hanke järjestää syksyllä filmikuvauspajan, draamapajan ja katutanssiworkshopin Veturitalleilla

Älä oleta –hanke järjestää syksyllä filmikuvauspajan, draamapajan ja katutanssiworkshopin Veturitalleilla

Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään 28.9. alkaen filmikuvauspaja, jossa pääsee kokeilemaan filmille kuvaamista ja saa vinkkejä valokuvaukseen. Jokainen pajaan osallistuva saa käyttöönsä kameran, jonka jälkeen haastamme pajaan osallistuvat ottamaan kuvan päivässä omasta arjestaan 10 päivän ajan. Lopuksi kuvista koostetaan näyttely, jonka avajaiset vietetään Jyväskylän Matkakeskuksella 24.11. Pajoja ohjaa Luovan Valokuvauksen Keskuksen valokuvaajat Minna Koponen ja Katriina Pikkarainen.

7.10. alkavassa draamapajassa harjoitellaan teatteri-ilmaisua ja rohkeutta ilmaista itseä matalan kynnyksen draamaharjoitteiden ja -menetelmien avulla. Lisäksi käsitellään osallistujien ajatuksia erilaisuudesta, yhdenvertaisuudesta, kulttuurieroista ja -yhtäläisyyksistä. Ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja Maria Karppinen ja nuorisonohjaaja Anne-Mari Ojanperä. Toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille ja osallistuminen on maksutonta.

Katutanssiworkshopissa tutustutaan 1.10. alkaen katutanssin foundation-liikkeisiin, kuunnellen omaa kehoa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla. Tunneilla lähdetään perusteista liikkeelle ja tavoitteena on yhdessä rakentaa lyhyt koreografia ÄO-hankkeen lopputapahtumaan. Ohjaajana Johanna Hurme (TUFF! & Call out)

Lisätiedot ja Ilmoittautumiset: Anne-Mari Ojanperä, Älä oleta –hankkeen hankekoordinaattori:
anne-mari.ojanpera@jkl.fi, p. 050 448 1716

Älä oleta -hanke pyrkii vihapuheen ennaltaehkäisyyn ja yhdenvertaisuuden edistämiseen nuorisotyön ja taiteen keinoin. Hankkeen kautta järjestetään 13-20 -vuotiaille nuorille maksutonta toimintaa. Hanketta koordinoi Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja sen toiminnat toteutetaan yhteistyössä Kulttuuriyhdistys TUFF!:n, Kulttuuriyhdistys Väristyksen ja Luovan Valokuvauksen Keskuksen kanssa.

30.8.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje