Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tikkakosken lähiliikuntapaikan avajaisia vietetään 2.9.

Tikkakosken lähiliikuntapaikan avajaisia vietetään 2.9.

Tikkakosken lähiliikuntapaikan (Koulukatu 5) virallisia avajaisia vietetään lauantaina 2.9. Tikkakoski liikkuu - lähiliikunta tutuksi – tapahtumassa klo 10.00–14.00. Kello 12.00 on liikuntapaikan avajaisseremonia, jossa avajaissanat lausuu kulttuuri- ja liikuntalautakunnan tuore puheenjohtaja Caius Forsberg.

Tikkakoskelle valmistunut liikuntapaikkakokonaisuus on Jyväskylän mittakaavassa ennennäkemättömän laaja, sillä liikuntapuiston lisäksi myös läheisten Luonetjärven koulun ja Tikkakosken yläkoulun koulupihojen liikuntaolosuhteet on uusittu täysin. Alueelta löytyy muun muassa Jyväskylän ensimmäinen pumptrack-pyöräilyrata, täysimittainen tekonurmi, beach volley -kenttä, skeittiparkki ja ulkokuntosali.

-Alue on Jyväskylän mittakaavassa aivan ensiluokkainen toiminnallinen kokonaisuus. Olosuhteet mahdollistavat todella monipuolisen liikunnan harrastamisen niin omatoimiselle liikkujalle kuin seuratoimijoillekin, lupaa liikuntasuunnittelija Mikko Pajunen.

Avajaisten ohjelmaan sisältyy runsaasti tikkakoskelaisten toimijoiden järjestämää maksutonta, rentoa ja hauskaa toimintaa. Tapahtuma on avoin kaikille.

-Paikalliset toimijat ja kaupungin liikuntapalvelut esittelevät toimintaansa päivän aikana, ja lisäksi kävijöillä on mahdollisuus osallistua eri liikuntapaikoilla seurojen järjestämiin ohjattuihin toimintoihin, kertoo Tikkakosken alueen liikuntavastaava liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen.

Lähiliikuntapaikalla otellaan avajaisia edeltävänä torstaina 31.8. myös liikuntapalvelujen ja Tikkakosken varuskunnan perinteinen jalkapallo-ottelu. Kaikki katsojat ovat tervetulleita seuraamaan klo 15.30 alkavaa kiihkeää kamppailua!

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut ja Keski-Suomen liikunta yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa. Alueen ihmisiä pyydetään saapumaan paikalle kävellen tai polkupyörillä.

Lisätietoja:
liikuntasuunnittelija Mikko Pajunen p. 014 266 0765, mikko.pajunen[at]jkl.fi
liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen p. 050 311 8562, reeta.jaaskelainen[at]jkl.fi
aikuisliikunnan kehittäjä/ Keski-Suomen Liikunta ry Jyrki Saarela p. 045 650 3771, jyr-ki.saarela[at]kesli.fi


30.8.2017Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje