Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen ohjattujen liikuntaryhmien ja –kurssien il-moittautuminen käynnissä, syyskauden toiminta starttaa 4.9.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen ohjattujen liikuntaryhmien ja –kurssien ilmoittautuminen käynnissä, syyskauden toiminta starttaa 4.9.

Jyväskylän liikuntapalvelujen ohjattujen liikuntaryhmien ja -kurssien ilmoittautuminen alkoi maanantaina 28.8. kello 8.00. Ilmoittautuminen tapahtuu liikuntapalvelujen verkkosivuilla osoitteessa http://www.jkl.fi/liikunta/ohjattu_liikunta/ilmoittautuminen tai puhelimitse numeroihin 014 266 7736 (terveysliikunta) ja 014 266 4272 (erityisliikunta). Ryhmiin ja kursseille voi tulla mukaan koko liikuntakauden ajan.

Ilmoittautumista edellyttävät ryhmät on ilmoitettu 23.8. ilmestyneessä Jyväskylän kaupungin tiedotuslehden Liikutaan-liitteessä sekä liikuntapalvelujen verkkosivuilla. Kaikkiin ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Tarkat tiedot kursseista ja ryhmien aikatauluista löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/ohjattu_liikunta

Kursseilta tukea liikunnan lisäämiseen

Kuntosaliharjoittelu on erinomainen tapa kehittää ja ylläpitää lihaskuntoa. Kuntosalistartti-kurssit auttavat helposti ja turvallisesti aloittelijaa alkuun. Kursseille kannattaa osallistua myös, jos edellisestä kuntosaliharjoittelusta on jo aikaa. Lyhyillä kuntosalin pikastarteilla pääsee nopeasti alkuun. Kolmen kerran kursseja järjestetään AaltoAlvarissa . Osallistumaan pääsee uimahallin pääsymaksulla. Kursseille on ennakkoilmoittautuminen.

Senioreille on tarjolla omat kuntosaliharjoittelun starttikurssit. Uutuutena on tehostartit. Tehostartit on suunnattu niille senioreille, joiden toimintakyky on jonkin verran heikentynyt eivätkä ole aiemmin harjoitelleen kuntosalilla. Kurssilaiset harjoittelevat koko syksyn ajan kaksi kertaa viikossa. Wellamon uimahallissa kokoontuvassa ryhmässä on hyvin vielä tilaa. Kurssi on maksuton. Ilmoittautuminen puhelimitse 014 266 4272 .

Syksyn aikana järjestetään myös useita selkäkursseja. Kurssit on suunnattu henkilöille, joilla on jo selkävaivoja sekä niille, jotka haluavat niitä ennaltaehkäistä. Kurssilla keskitytään harjoittamaan keskivartalon lihaskuntoa ja hallintaa sekä vahvistamaan selkärangan tukilihaksia. Viiden kerran kurssin hinta on 20 €. Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Kilokaartin starttikurssit antavat tukea painonhallintaan ja pysyviin elämäntapamuutoksiin. Kurssilla lisätään pehmeästi liikettä arkeen ja päästään keskustelemaan myös ravitsemuste-rapeutin kanssa ravinnon merkityksestä painonhallinnassa. Kurssilla on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista ohjausta liikuntaneuvontakäynneillä. Kurssi on tarkoitettu henkilöille joiden painoindeksi on yli 28 eikä estettä liikunnan aloittamiselle ole. Nyt viikolla 36 alkaviin ryhmiin on vielä tilaa. Maksu, 65 € / 15 kertaa.

Lisätietoja:
Palveluesimies Kirsi Pelo-Arkko p. 014 266 4265, kirsi.pelo-arkko[at]jkl.fi
Terveysliikunnasta vastaava liikunnanohjaaja Elina Oinonen p. 014 266 7736, elina.oinonen[at]jkl.fi
Erityisliikunnasta vastaava liikunnanohjaaja Heli Sohkanen p. 014 266 4272, heli.sohkanen[at]jkl.fi

30.8.2017Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje