Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vasarakadulla ja Seppäläntiellä ajetaan pian uudella asfaltilla – vanhojen päällysteiden jyrsinnät käynnistyvät 5.9.

Vasarakadulla ja Seppäläntiellä ajetaan pian uudella asfaltilla – vanhojen päällysteiden jyrsinnät käynnistyvät 5.9.

Jyväskylän Seppälän alueella uusitaan syyskuun alkajaisiksi katupäällysteitä. Vasarakadulla vanhan päällysteen jyrsintä käynnistyy aamuvarhaisella tiistaina 5.9, jonka jälkeen jyrsimähomma jatkuu Seppäläntiellä.

Vasarakadulle uutta päällystettä ruvetaan levittämään torstaina 7.9. aamuyöllä. Päällystystyöt käynnistyvät Miilukadun kohdalla olevasta liikenneympyrästä.

Seppäläntien pohjoisosan päällystystyöt ajoittuvat näillä näkymin viikonvaihteen 9.–10.9. molemmin puolin. Jyrsinnän jälkeen kadun liikennevalosilmukat vaativat aina korjausta, ja korjaustyöt vievät pari työpäivää. On hyvä ottaa huomioon, että päällystöissä on lisäksi aina säävaraus, eli niitä ei sadekeleillä voida tehdä.

Alueella on töiden ajan liikenteenohjaus ja liikenne ohjataan yhtä kaistaa pitkin työkohteen ohi. Päällystyskohteissa liikkumista kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää, ja käyttää kulkemiseen vaihtoehtoisia reittejä aina kun se on mahdollista.

Jyväskylän kaupungin päällystystöiden teettämisestä vastaa liikenne- ja viheralueiden vastuualue. Päällystystöihin liittyvän urakoinnin hoitaa Lemminkäinen Infra Oy.

Lisätietoja: työmaapäällikkö Risto Jylhä Lemminkäinen Infra Oy, p. 050 413 6505, risto.jylha[at]lemminkainen.com

4.9.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje