Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä päivätoimintayksikkö Päivätuvalla juhlistetaan kasvimaan satokauden päättymistä

Jyväskylässä päivätoimintayksikkö Päivätuvalla juhlistetaan kasvimaan satokauden päättymistä

Kehitysvammaisten päivätoimintayksikkö Päivätuvan väki viettää torstaina 14.9. klo 12 alkaen sadonkorjuujuhlaa. Päivätuvan asiakkaat ja ohjaajat pistivät keväällä sormet multaan ja tekivät Kotikartanon pihaan kasvimaan, jossa on viljelty vihanneksia, marjoja ja kukkia.

– Kasvimaa on ollut Päivätuvan väen mukava yhteinen projekti. Kasvimaata hoidettiin ahkerasti. Jokainen ryhmä huolehti omalla vuorollaan rikkaruohojen kitkemisestä ja kasvien kastelusta, kertoo ohjaaja Marika Junikka Päivätuvalta.

– Sato on jo pääosin korjattu ja syöty. Juhlaa vietetään sekä sadonkorjuun, sadosta nauttimisen että makkaranpaiston merkeissä. Sadonkorjuujuhla on odotettu tapahtuma, jonne mukaan on kutsuttu naapurista asumisyksikkö Kotikartanon väki, Junikka toteaa.

Päivätupa tarjoaa mielekästä viriketoimintaa aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Päivätoiminnan tavoitteena on edistää omatoimisuutta ja kehittää työtaitoja.

Päivätupa ja Kotikartano ovat Jyväskylän kaupungin vammaispalvelujen palveluja.

www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/paivajatyotoiminta/vammaiset

Lisätietoja:
Ohjaaja Marika Junikka, p. 014 266 3929
Palveluesimies Jorma Toropainen, p. 014 266 3915

7.9.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje