Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kylän Kattaus aloittaa pilottikokeilun sähköisen välipalapassin käytöstä neljässä koulussa

Kylän Kattaus aloittaa pilottikokeilun sähköisen välipalapassin käytöstä neljässä koulussa

Kylän Kattaus ottaa maanantaina 18.9.2017 neljässä koulussa pilottikäyttöön uuden sähköisen ZUP-välipalapassin. Kokeilu toteutetaan Mankolan, Viitaniemen, Huhtasuon ja Kuokkalan kouluissa 18.9.–21.12.2017.

Kylän Kattaus myy maksullista välipalaa niillä kouluilla, joissa siitä on sovittu koulun kanssa. Tarjolla on muun muassa täytettyjä sämpylöitä, hedelmiä, juurespaloja, jogurttia ja viiliä. Välipalan on tähän saakka voinut maksaa käteisellä tai etukäteen lunastetulla pahvisella välipalapassilla.

Uusi sähköinen maksutapa otetaan kokeilukäyttöön asiakastoiveiden perusteella. Sähköinen välipalapassi on sekä oppilaan että vanhempien kannalta turvallinen ja luotettava palvelu, sillä vanhempien välipalaa varten tarkoittama raha käytetään varmasti terveelliseen välipalaan ja välipalapassi pysyy tallessa älypuhelimessa.

Oppilaan huoltaja voi ostaa passin oppilaan omaan sähköiseen lippulompakkoon ja oppilas näyttää sen puhelimen näytöltä välipalaa lunastaessaan. Sähköisen välipalapassin käyttöä varten oppilaalla tulee siis olla käytössään älypuhelin. Koulun henkilökunta voi maksaa sähköisellä passilla myös henkilökunta-aterioita.

Mikäli kokeilusta saadaan hyviä tuloksia, otetaan sähköinen välipalapassi myöhemmin jatkuvaan käyttöön kaikissa niissä kouluissa, joissa maksullisesta välipalamyynnistä on sovittu. Nettipohjaisen palvelun tarjoaa W-ZUP Communication Oy.

Lisätietoa sähköisen välipalapassin ostamisesta saa Kylän Kattauksen verkkosivuilta osoitteessa www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu/koulut tai koulun keittiöhenkilökunnalta.


Lisätietoja:
- sovellusasiantuntija Jarno Kemppainen, Kylän Kattaus, p. 014 266 8265
- lasten ja nuorten ruokailun vastaava palvelupäällikkö Paula Puikkonen, Kylän Kattaus, p. 014 2668330
- www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu/koulut
- Director, Marketing and Customer Service Samuel Jouttijärvi, W-ZUP Communication Oy, p. 040 7362391

15.9.2017Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje