Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunki tarjoaa haettavaksi pientalotontteja Hupelista ja Korpilahden Kirkkolahdesta

Jyväskylän kaupunki tarjoaa haettavaksi pientalotontteja Hupelista ja Korpilahden Kirkkolahdesta

Korpilahden kauniin sataman vastaiselle rannalle rakentuva Kirkkolahden alue mahdollistaa unelman omakotiasumisesta Päijänteen rantamaisemissa! Kirkkolahdesta hakuun tulevista 18 pientalotontista kymmenen on omarantaisia, ja kuivanmaan tontit avautuvat nekin Päijänne-maisemiin. Noin 5000 asukkaan Korpilahti on rauhallinen paikka asua ja elää, ja noin 25 kilometrin matka Jyväskylän keskustaan taittuu sujuvasti ysitietä pitkin.

Hupelin viisi tonttia sijaitsevat rauhallisella ja metsäisellä alueella noin 2,5 kilometrin etäisyydellä Vaajakosken keskustasta, josta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut. Hupelin reilun kokoiset tontit on mahdollista myös vuokrata.

Hakuaika Kirkkolahden ja Hupelin tonteille on 18.–29.9.2017. Kaikki tontit jaetaan hakemusten perusteella hakijoiden asunnontarvetta arvioiden.
Tonteilla järjestetään maastoesittely sunnuntaina 17.9.2017, Kirkkolahdessa kello 12.00–13.00 ja Hupelissa kello 14.00–15.00.
Tonttiesitteitä, hakulomakkeita ja lisätietoja saa Palvelupiste Hannikaisesta (Hannikaisenkatu 17, p. 014 266 0108) sekä internetistä osoitteesta www.jyvaskyla.fi/tontit/omakotitontit.

15.9.2017Piia Sipinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje