Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Millaisessa Jyväskylässä sinä haluaisit asua?

Millaisessa Jyväskylässä sinä haluaisit asua?

Avoimia keskustelutilaisuuksia kaupunkistrategiasta.

Jyväskylän nykyinen kaupunkistrategia on vuodelta 2014 ja tänä syksynä kaupunkistrategia päivitetään. Se tulee ohjaamaan tulevia päätöksiä ja vaikuttaa monin tavoin kaupunkilaisten elämään. Strategiaan nousevat kärkiteemat kuvaavat asioita, jotka ovat meille tärkeitä tai sellaisia, joilla Jyväskylä haluaa erottua muista kaupungeista.

Kaupunkistrategian päivitystä valmistellaan muun muassa työryhmässä, jossa on mukana sekä puolueiden edustajia että kaupungin toimialojen edustajia. Kaupunkistrategian hyväksyy valtuusto.

Haluamme kuulla asukkaiden mielipiteitä siitä, mihin suuntaan yhdessä kehitämme Jyväskylää. Millaisessa kaupungissa haluaisit elää, asua, opiskella ja tehdä työtä?

- Aktiivisessa ja hyvinvoivassa, jossa eri-ikäisillä asukkailla on hyvät työ-, harrastus- ja osallistumismahdollisuudet sekä lapsilla ja nuorilla hyvät koulut ja terveet, liikunnalliset elämäntavat?
- Vilkkaassa, kasvavassa, iloisessa ja kansainvälisessä tapahtumakaupungissa, jonka elinvoima säteilee kauas ympäristöön?
- Kaupungissa, jossa isot ja pienet yritykset löytävät tilat toimia sekä kasvaa ja niiden on helppo palkata uutta osaavaa työvoimaa?
- Ympäristöstään huolehtivassa kaupungissa, joka käyttää resurssejaan viisaasti ja luontoa säästäen?
- Lisäksi meillä on liikunnan ja hyvinvoinnin osaamista ja huippututkimusta. Onko se Jyväskylän erottuvuustekijä, jota voidaan entisestäänkin vahvistaa?

Jyväskylän asukkaiden asiantuntemus ja näkemykset ovat tärkeitä strategiatyön päivityksessä. Siksi haluamme kuulla sinua, joten tule keskustelemaan kanssamme:

• perjantaina 22.9. klo 9 – 12 Kauppakadulle, kompassin läheisyyteen
• perjantaina 22.9. klo 13 – 16 Keljon Prismaan
• lauantaina 23.9. klo 10 – 13 Palokan Prismaan
• lauantaina 30.9. klo 17 – 20 Tourujoen yö -tapahtumaan (Matarankatu 6)
• tiistaina 26.9. klo 13 – 15 Kansalaistoiminnankeskus Mataraan (Matarankatu 6, kokoustila Talvikki) – erityisesti yhdistykset

Nykyinen kaupunkistrategia löytyy täältä:
http://www.jyvaskyla.fi/strategia_ja_hankkeet/kaupunkistrategia

Tervetuloa!

Lisätietoja:
strategian valmistelusta: kehitysjohtaja Harri Hyvönen, Jyväskylän kaupunki, p. 050 486 7569
keskustelutilaisuuksista: Jukka Laukkanen, erikoissuunnittelija, Jyväskylän kaupunki p. 040 575 8260

18.9.2017Jaana Pinson

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje