Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Filmikuvauspaja ja katutanssiworkshop alkavat Jyväskylän Veturitalleilla

Filmikuvauspaja ja katutanssiworkshop alkavat Jyväskylän Veturitalleilla

Filmikuvauspaja VeturitalleillaÄlä oleta –hanke järjestää 13 – 20 –vuotiaille nuorille maksutonta toimintaa. Jyväskylän Veturitalleilla alkaa 28.9. filmikuvauspaja, jossa pääsee kokeilemaan filmille kuvaamista ja saa vinkkejä valokuvaukseen. Pajoja ohjaa Luovan Valokuvauksen Keskuksen valokuvaajat Minna Koponen ja Katriina Pikkarainen.

Katutanssiworkshopissa tutustutaan 1.10. alkaen katutanssin foundation-liikkeisiin, kuunnellen omaa kehoa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla. Ohjaajana Johanna Hurme (TUFF! & Call out).

Lisätiedot ja Ilmoittautumiset:

Anne-Mari Ojanperä, Älä oleta –hankkeen hankekoordinaattori:
anne-mari.ojanpera@jkl.fi, p. 050 448 1716

Älä oleta -hanke

Älä oleta -hanke pyrkii vihapuheen ennaltaehkäisyyn ja yhdenvertaisuuden edistämiseen nuorisotyön ja taiteen keinoin. Hanketta koordinoi Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja sen toiminnat toteutetaan yhteistyössä Kulttuuriyhdistys TUFF!:n, Kulttuuriyhdistys Väristyksen ja Luovan Valokuvauksen Keskuksen kanssa.

18.9.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje