Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kiinnostaako luonto, retkeily tai metsänhoito – Lumo-pajan työtoimintaan Jyväskylässä jatkuva haku syksyllä

Kiinnostaako luonto, retkeily tai metsänhoito – Lumo-pajan työtoimintaan Jyväskylässä jatkuva haku syksyllä

Syksyn aikana Könkkölän tilalla Jyväskylässä järjestettävät kaksi Lumo-pajaa tarjoavat kuntouttavaa työtoimintaa. Pajan työtoimintaan voi hakea mukaan koko syksyn ajan. Hakea voivat kaikki, jotka ovat kiinnostuneet retkeilystä, eläimistä ja luonnosta tai jos tähtäimessä on luonnonvara-alan ammatti.

Lumo-pajalla retkeillään, hoidetaan Könkkölän tilaa ja ympäristöä, tehdään metsänhoitotöitä ja vieraillaan luonto- ja eläinkohteissa. Työtoimintaa on kahtena päivänä viikossa kello 10–14.

Lumo-pajalle haetaan soittamalla mennessä työvalmentajille Satu Suur-Uskille, p. 050 356 9514 tai Timo Pietiläiselle, p. 050 312 5352. Lumo-pajalle valitaan haastattelun perusteella.

Lumo-paja toteutetaan Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluiden Puusta pitkälle -hankkeen ja Green Care -keskus Könkkölä ry:n kanssa yhteistyössä.

Könkkölän tila (Vesangantie 37, Jyväskylä) on monipuolinen luonto - ja eläinavusteisia menetelmiä hyödyntävä Green Care -toimintakeskus.

Lisätietoja:
Green Care -toiminnankehittäjä Anna Rimppi, p. 040 554 7329, Green Care -keskus Könkkölä ry
Hankepäällikkö Kaisa Peuha, p. 014 266 3211, Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut, Puusta pitkälle -hanke

19.9.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje