Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academy: Levyntekemisen salaisuudet 2017 -klinikka keskiviikkona 27.9. Veturitalleilla

Jyväskylä Rock Academy: Levyntekemisen salaisuudet 2017 -klinikka keskiviikkona 27.9. Veturitalleilla

Mitä vaaditaan tänä päivänä levyjen tekemiseen ja musiikin julkaisemiseen? Concorde Music Companyn tuottajat Jaakko Tarvainen ja Hiili Hiilesmaa kertovat nopeasti muuttuneesta musiikkibisneksestä Jyväskylän Veturitalleilla 27.9. klo 18 - 20.

Hiili Hiilesmaa on pitkän linjan musiikkituottaja, joka on tuottanut muun muassa HIMin, Amorphisin ja Kauko Röyhkän levyjä. Jyväskyläläinen Jaakko Tarvainen puolestaan on vaikuttanut esimerkiksi musiikin julkaisuun ja jakeluun keskittyneessä Inverse Recordsissa.

Jyväskylä Rock Academyn kaikenikäisille tarkoitettuun klinikkaan on vapaa pääsy. Kulttuurikahvila Kisko on avoinna illan aikana.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut.

Lisätiedot:

Esa Linna
nuorisonohjaaja
p. 040 556 8726

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
p. 040 777 4073

20.9.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje