Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Late Nights Lights Up! tuo valoa ja lempeää raivoamista museoon perjantaina 29.9.

Late Nights Lights Up! tuo valoa ja lempeää raivoamista museoon perjantaina 29.9.

Valon kaupunki tulee museoon! Suomen käsityön museon normaalia perjantain ilmaista sisäänpääsyä pidentää Late Nights Lights Up!, jonka aikana pääset pajailemaan ilmaiseksi ja pientä korvausta vastaan, sokkosuunnistamaan ja nauttimaan kahvilasta. Museon Late Nightsin ohjelma alkaa klo 18 ja museo on avoinna klo 22 saakka.

Illat pimenevät ja käsityöt kaivetaan esille. Mutta entäpä jos kaikki ei sujukaan niin kuin suunnittelit. Ompelutyö ei onnistunut tai neulepaidasta tuli liian pieni. Ottaako pattiin? Late Nightsin maksuttomassa soft rage -pajassa tehdään juuri sitä mitä käsityön tunnilla kiellettiin ja puretaan turhautumista käsitöihin: väännellään sukkapuikkoja, leikataan kangassaksilla paperia ja peltiä, puretaan neuleita voimaa säästämättä ja kaiverrellaan koloja puuhun. Ilmainen, kevyttä raivoa vapauttava paja järjestetään klo 18–21.

Maksullisessa valaisinpajassa voit valmistaa lyhdyn valoksi kotimatkalle. Pajaan osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta käsitöiden tekemisestä. Työpajamaksu on 5 euroa. Ei ennakkoilmoittautumista. Pajassa reijitetään offset-peltiin omat kuviot. Paja on suunnattu nuorille aikuisille. Pajaan voi saapua tasatunnein klo 18–21.

Klo 18 alkaen pääset myös tutustumaan museon alakerran perusnäyttelyyn sokkosuunnistuksen avulla? Mitähän sieltä oikein löytyy?

Illan tarjoilusta vastaa perinteen mukaan Kahvila Kultavatkain, joka tarjoaa eettisesti ja esteettisesti valmistettua pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Tapahtuma on osa Valon kaupunki 2017 -tapahtumaa. Katso muut Valon kaupungin tapahtumat.

Lisätietoja: Raija Manninen, museolehtori, p. 040 502 2887, etunimi.sukunimi@jkl.fi

22.9.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje