Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 3.10.2017

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 3.10.2017

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön. Asiakasraadin syksyn ensimmäinen kokous on tiistaina 3.10. Kokouksessa uudistuneen raadin jäsenet tutustuvat toisiinsa ja raadin toimintaperiaatteisiin. Ajankohtaisina keskustelun aiheina ovat varhaiskasvatuksen hyvän aloituksen käytänteet ja lapsiryhmien joustavat rakenteet.

Kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 2.10. mennessä osoitteessa
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati. Asiakasraati voi käsitellä kokouksessaan yleisellä tasolla olevia varhaiskasvatukseen liittyviä kehittämis- ja parannusehdotuksia. Yksittäisten päiväkotien, perhepäivähoitajien tai kerhojen toimintaan raati ei voi ottaa kantaa.

Raati aloittaa toimintavuoden uudistuneella kokoonpanolla

Asiakasraadissa on 27 jäsentä ja he edustavat kunnallisten ja yksityisten päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaita. Edellisen kauden jäsenistä 10 jatkaa raadissa tälläkin toimintakaudella. Elokuussa toteutetun haun kautta mukaan saatiin 17 uutta varhaiskasvatuksen kehittämisestä kiinnostunutta huoltajaa eri puolilta Jyväskylää.

Asiakasraati kokoontuu kerran kuukaudessa. Toimintavuoden aikana kaksi raadin tapaamista järjestetään alueellisena tapaamisena, jonne kyseisen alueen varhaiskasvatuksen asiakkaana olevien lasten vanhemmat ovat tervetulleita. Ensimmäinen alueellinen tapaaminen järjestetään marraskuussa keskustan alueella. Keskustan alueen asiakasperheitä tiedotetaan tapaamisesta erikseen.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati

25.9.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje