Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Oletko täyttänyt 55 vuotta? Vastaathan Jyväskylän kaupungin kyselyyn asumistarpeistasi

Oletko täyttänyt 55 vuotta? Vastaathan Jyväskylän kaupungin kyselyyn asumistarpeistasi

Kuva: BST-Arkkitehdit Oy - Palokan seniorikorttelin havainnekuvaJyväskylän kaupunki on käynnistänyt ikääntyvien asumistarpeiden ennakointi- ja varautumishankkeen yhteistyössä ympäristöministeriön ja Owal Group Oy:n kanssa.

Hankkeen tavoitteena on muun muassa arvioida ikääntyvien jyväskyläläisten asumisen nykytilaa, tunnistaa erilaisia ikääntymisestä johtuvia, asumiseen vaikuttavia muutostekijöitä ja ottaa nämä huomioon ikääntyvien asumista suunniteltaessa.

Osana hanketta toteutetaan kysely Jyväskylässä asuville ikääntyville ja ikäihmisille. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa ikääntyvien tulevaisuuden asumistarpeita ja asumiseen kohdistuvia odotuksia. Tulosten pohjalta hahmotetaan, millaisia toimenpiteitä Jyväskylässä tulisi tehdä väestön ikääntymisestä johtuviin tarpeisiin varautumiseksi.

Kysely on suunnattu yli 55-vuotiaille Jyväskylässä ja Jyväskylän lähialueilla asuville henkilöille. Kyselyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Sähköinen kysely löytyy osoitteesta https://fi.research.net/r/jyvaskyla1
Kysely on avoinna 5.10.2017 saakka. Jokainen vastaus on arvokas.

Lisätietoja:
- hankkeesta: Paula Hartman, p. 014 266 1376, paula.hartman[at]jkl.fi
- kyselystä: Marika Koramo, p. 040 822 4398, marika[at]owalgroup.com

25.9.2017Pekka Piippa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje